Connect with us

Actualitate

Start înscrieri CugiRace 2022 – Competiție de alergare montană

Published

on

Organizatorii competiției de alergare montană CugiRace au dat startul înscrierilor pentru toți pasionații de alergare

CugiRace ediția a 3-a se va desfășura în 3 septembrie 2022, în Poiana cu Goruni din Vinerea, jud. Alba. Concursul se va desfășura pe 3 probe competitive, o probă de ultramaraton de 70 km cu 3000m diferență de nivel, o probă de semimaraton de 23 km cu 800m diferență de nivel și o probă de 10 km cu o diferență de nivel de 300m.

cugir race

Pe lângă acestea va fi și o cursă necompetitivă de 5 km, dedicată sportivilor amatori și Cursa Copiilor, care este gratuită, pentru a putea participa cât mai mulți copii și elevi.

Rafila anunţă ridicarea tuturor restricţiilor până la Paşte

Zona de start-sosire va fi în Poiana cu Goruni, în această locație se vor organiza mai multe activități printre care jocuri pentru copii, zone de relaxare petrecere a timpului liber a prticipanților și susținătorilor.

cugirace 2022

Înscrierile se fac online pe siteul oficial www.cugirace.ro, acolo sunt afișate toate informațiile necesare pentru a participa la competiție.

Pentru ediția de anul acesta sperăm să avem un număr de 400 de participanți” a declarat Andrei Sovereșan – Președinte Raw Nature Experience, organizator CugiRace

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia