Connect with us

Actualitate

Rafila anunţă ridicarea tuturor restricţiilor până la Paşte

Published

on

alexandru rafila

Săptămânile următoare se va renunța la o parte din restricții, ulterior vom renunța și la starea de alertă

”Nu-mi place să fac astfel de predicții, dar cred că până la Sărbătorile de Paște vom avea o viață relativ normală, poate doar cu recomandarea purtării măștii în interior, în special în zonele aglomerate”, a declarat Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății,, a explicat că în perioada următoare se vor ridica o parte din restricții, urmând ca până la sărbătorile de Paște să fie ridicate toate restricțiile

”Nu mai este obligatorie purtarea măștii în spațiile publice, comerciale sau instituționale” Av.Gheorghe Piperea

„Având în vedere faptul că tulpina Omicron se transmite mult mai ușor decât tulpinilor anterioare și lucrul acesta este certificat de nr mare de cazuri din România și din întreaga lume. Principalul indicator este numărul de paturi pe care îl avem în spitale, pentru că dacă ne uităm, în București avem o aglomerare în spitale.

București, Cluj, Timișoara au cea mai mare creștere, acestea fiind orașe cu un tranzit foarte mare și cu un grad mare de circulație, chiar dacă au avut și un grad mare de vaccinare a populației.

Săptămânile următoare se va renunța la o parte din restricții, ulterior vom renunța și la starea de alertă, dar totul se va face etapizat, în funcție de gradul de ocupare din spitale, a spus Alexandru Rafila, la Radio România Actualități.

Imag:Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate