Connect with us

Actualitate

Codul QR. Sănătatea e pretextul de azi. Săptămâna viitoare va fi amprenta de carbon. Și tot așa…

Published

on

cod qr piperea v

Este o simplă chestiune de ordin dictatorial, urmat de un click, care va face orice eretic, dizident, militant pentru drepturi și libertăți sau oponent politic să rămână fără resurse și să piară prin înfometare

Dacă există bănci canadiene dispuse să blocheze banii din economiile personale sau de capital ale protestatarilor contra apartheidului sanitar, la ordinul unui Truck Frudeau, înseamnă că există astfel de bănci peste tot, inclusiv în Europa, inclusiv în România, scrie renumit avocat Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.

Cu codul QR la îndemână și, mai ales, cu portofelul digital preconizat de Ursula & co (recent prezentat Forumului Economic de la Davos, ca ofrandă), acest lucru este o simplă chestiune de ordin dictatorial, urmat de un click, care va face orice eretic, dizident, militant pentru drepturi și libertăți sau oponent politic să rămână fără resurse și să piară prin înfometare și alte privațiuni materiale.

Sănătatea e pretextul de azi. Săptămâna viitoare va fi amprenta de carbon. Peste o lună, refuzul de a crede în războaiele date ca sigure de serviciile secrete și “sursele” cnn. La anul, refuzul interconexiunii cu rețeaua om – mașină. Peste doi ani, evadarea din metavers. Și tot așa…

Dacă există bănci care sunt dispuse să execute ordine tiranice ale unor guverne, atunci oamenii ar trebui să își retragă banii din bănci, preventiv.

Să îi plaseze în bunuri palpabile și valori sigure (pământ, apă, aur) și, treptat, să renunțe la moneda oficială, tot mai digitalizată și, deci, tot mai expropriabilă, în favoarea unorr monede locale sau a barterului.

Hai Liberare!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia