Connect with us

Actualitate

La doar 16 ani, karatistul Robert Ungureanu din Cugir a primit titlul de arbitru

Published

on

karatistul Robert Ungureanu din Cugir

Cu multe emoții, acesta ne-a spus câteva cuvinte despre momentul primirii titlului de arbitru

În perioada 18-20 februarie 2022, la București, a avut loc Stagiul Tehnic Fudokan Român, la care a participat sensei Vasile Pricob și sportivul Robert Ungureanu de la Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir.

La doar 16 ani, Ronbert Ungureanu a primit Certificatul de Licențiere de Arbitraj în competițiile naționale organizate sub egida Asociației Cluburilor de Karate Fudokan în anul 2022.

cugir arbitru 16 ani

După 6 ani de activitate în acest sport și multe podiumuri ocupate în concursurile naționale și internaționale și în urma absolvirii Stagiului Național de licențiere al arbitrilor, Robert Ungureanu a reușit să obțină titlul de Arbitru afiliat în Asociația Cluburilor de Karate Fudokan.

Cu multe emoții, acesta ne-a spus câteva cuvinte despre momentul primirii titlului de arbitru și despre competițiile importante la care urmează să participe, una dintre ele fiind Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii.

Deasemenea, și sensei Vasile Pricob a primit același titlu în urma absolvirii Stagiului Național de licențiere al arbitrilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia