Connect with us

Actualitate

O zi de antrenament Karate Traditional la CSM Cugir

Published

on

Vasile Pricob a obținut titlul de Antrenor Emerit 6 DAN, Arbitru Internațional și centura neagră

Zilele acestea am făcut o vizită secției de Karate Tradițional din cadrul Clubului Sportiv Metalurgistul Cugir pentru a vedea cum decurge o zi de antrenament, pentru un sportiv începător sau de performanță, acestea desfășurându-se în sala de sport a Școlii Generale nr. 3 Cugir.

karate cugir

Alături de sensei Vasile Pricob, sportivii cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, ne-au prezentat o mică parte din antrenamentul lor de zi cu zi și câteva medalii și cupe obținute în diferite competiții naționale și internaționale.

Friendship Challange, la cea de-a treia ediție – Asociația Emanoil

Vasile Pricob este un nume cunoscut în lumea sportului din România, acesta fiind legitimat la Budo Marțial Brăila și Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir.

În calitate de sportiv, a obținut numeroase premii, printre care dublă medalie de aur la Campionatul European (veterani), medalii de aur și argint la Campionatele Naționale și un loc 4 la Campionatele Mondiale din 2015.

csm cugir karate

Pe lângă premiile numeroase obținute în calitate de sportiv, acesta s-a dedicat și meseriei de antrenor (sensei), și predă karate tradițional pentru tinerii cugireni, iar vitrina cu medalii și trofee a devenit una plină, cu multiple premii naționale și internaționale, reușind să aducă sportivii la un nivel ridicat de performanță, aceștia obținând zeci de cupe și medalii de pe podiumurile competițiilor sportive.

3 vaccinați și 3 nevaccinați. Focar COVID la Direcția de Asistență Socială în Primăria Alba Iulia

A devenit antrenor în anul 1996, la Brăila, după care s-a mutat la Cugir, unde a început să îi învețe pe copii tot ceea ce a învățat acesta de-a lungul carierei sale. Din anul 2013 a devenit antrenor în cadrul secției karate tradițional din cadrul Clubului Sportiv Metalurgistul Cugir (fost CSO Cugir), iar în acest moment, sub tutela sa se află un număr de aproximativ 40 de sportivi, din care 10 au fost selecționați în lotul național.

sensei karate cugir

În anul 2019 sensei Vasile Pricob a obținut titlul de Antrenor Emerit 6 DAN, Arbitru Internațional și centura neagră.

Advertisement

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia