Connect with us

Actualitate

Joi, 30 septembrie 2021, începând cu ora 17:00, Muzeul Principia. Lansare de carte a realizatoarei de emisiuni Alba Carolina TV

Published

on

12 dialoguri cu personalități de excepție din România”, autoare Daniela Floroian

Joi, 30 septembrie 2021, începând cu ora 17:00, Muzeul Principia din Alba Iulia va găzdui lansarea cărții „Excelență și valoare. 12 dialoguri cu personalități de excepție din România”, autoare Daniela Floroian.

O zi de antrenament Karate Traditional la CSM Cugir

Lansarea cărții „Excelență și valoare. 12 dialoguri cu personalități de excepție din România” este un eveniment organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și se va desfășura cu respectarea normelor legale în vigoare, privind măsurile de prevenire și combatere a răspândirii coronavirusului.

Volumul cuprinde 12 interviuri, realizate de Daniela Floroian la televiziunea Alba Carolina TV, în cadrul emisiunilor „Povești sub felinar” și „Pașaport cultural”.

Interviurile sunt axate pe informații privind opera, activitatea, aportul la dezvoltarea patrimoniului cultural, interferența cu cultura județului Alba a celor intervievați, sau pur și simplu pagini de destin uman și profesional al acestora.

La lansarea cărții vor fi prezenți „eroii” ei, respectiv: Daniela Vlădescu-soprană și director al Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța, Aurel Pantea-scriitor, Flaviu George Predescu-scriitor, Avram Iancu-sportiv deținător al mai multor recorduri mondiale la înot, Mircea Frențiu-medic, prezentator și realizator de emisiuni de radio și TV, Nicolae Danciu-medic, Ioan Chiciudean-tenor, doctor în muzică și director al Liceului de arte „Regina Maria” din Alba Iulia, Valer Cerbu-director al Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Edi Schneider-fondator al Schneider Productions, firmă emblematică în producții media și Florin Poenariu-pictor de icoane declarant de către UNESCO, în anul 2020, Tezaur Uman Viu.

Colocviul Tinerilor Scriitori la Alba Iulia

Alături de aceștia și-au anunțat prezența domnul Daniel Metz, președinte al Consiliului de Administrație al NTT Data România (sponsor al cărții) și Alexandra Cotae, președinte al Multicultural Business Institute și fondator al Academiei Elitelor, Modelelor și Valorilor.

Cartea „Excelență și valoare. 12 dialoguri cu personalități de excepție din România” este rezultatul unui proiect realizat în cadrul parteneriatului dintre Academia Elitelor, Modelelor și Valorilor, pe de o parte, și al televiziunii Alba Carolina TV, pe de altă parte, parteneriat ce reprezintă o veritabilă tribună pusă la dispoziția unor modele din societatea românească, invitate să vorbească în interviurile realizate despre parcursul lor profesional, despre modele demne de urmat în viață, despre cum să ne regăsim și să ne dezvoltăm propria identitate și cale în viață și în același timp să trăim frumos, în armonie cu ceilalți membri ai comunității.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate