Connect with us

Actualitate

Friendship Challange, la cea de-a treia ediție – Asociația Emanoil

Published

on

asociatia emanoil

Duminică 26 septembrie, începând cu orele 15, aceeași competiție Friendship Challenge, noi experiențe! Fă echipă cu 5 prieteni și câștigă!

Evenimentul Friendship Challange, aflat la cea de-a treia ediție, se adresează participanților cu vârsta cuprinsă între 14-20 ani și reprezintă o cursă a provocărilor desfășurată în întreg Muncipiul Alba Iulia, pe parcursul a trei ore. Astfel, dorim să testăm limitele participanților prin diverse provocări construite special pentru a stimula creativitatea, lucrul în echipă, rezolvarea de sarcini și abilitatea de a forma strategii.

tineri asociatia emanoil

Înscrierile se fac doar pe baza formularului de înscriere https://forms.gle/eyRnaiw2MbaxcABf9 (valabil până în data de 24 septembrie ora 23:59).

În competiția prieteniei vor fi în jur de 100 de provocări, notate cu punctaj de la 1 la 100 puncte, în funcție de gradul de dificultate.

Colocviul Tinerilor Scriitori la Alba Iulia

Chiar dacă experiența este premiul cel mare, la finalul competiției, pentru trei din echipele care au adunat cele mai multe puncte vom pregăti premii surpriză în funcție de punctaj, cooperare, eficiență și munca în echipă.

3 vaccinați și 3 nevaccinați. Focar COVID la Direcția de Asistență Socială în Primăria Alba Iulia

Advertisement

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia