Connect with us

Actualitate

IGRASIA PARTIDELOR SAU CORCIREA POLITICĂ

Published

on

corcirea-politica-alba-iulia

Mucegaiul (marea parte din germeni cultivaţi înainte de Revoluţia din „89) a invadat marea majoritate a inşilor care au îmbrăcat  haina politică posdecembristă.

Foarte rare sunt cazurile în care persoane care au intrat în politica românească atât la nivel central cât şi local au putut să se autovaccineze de ceea ce noi am numi „IGRASIA DIN PARTIDELE ROMANEŞTI” 

     Evident că pentru cele două partide aşazis istorice, intre noi fie vorba, nici unul nu este de-a dreptul istoric, pentru ca PNL-ului a avut grija PDL-ul să-i îngroape istoria în mizeria inginereasca  pe care a cultivat-o dupa ce s-a desprins din acelaşi FSN ca si fardatul sau PSD-ul, evident,  un continuator al PCR-ului Defunctului Comunism ,un partid de stânga când este vorba de partea pe care ar fi vrut să conducă  vehicolul democraţiei româneşti in  imensa încecare a tranziţiei spre lumea occidentală,  însă care a naufragiat lamentabil cu pluta improvizată politic  in insula Belina si cu capitanul pilotand gamela in celula de la Jilava.

Si iata-ne in acest context , contemplând egrasia ce macină de peste trei decenii fundatia plăpândei democratii romanesti , roasă de interesele personale şi de partid ale acestor ” INCORONA-VIRUSI” ai puterii autohtone care isi muta vremelnic domiciliul de la un partid la altul in functie de interesele gastii care ii sustin. 

De ce PSD Alba nu-şi scoate la atac vârfurile?

      Deunezi , intr-o statistică de ultima ora  publicată in media centrală, era prezentată migratia  hibernală (desi vremea este de o permanentă primavară) a politicienilor de la varful ierarhiilor dâmboviţene, bahluiene, someşene si nu numai, apropo de râurile pe care sunt asezate UAT-urile de bastină ale respectivelor bipede migratoare politic.

Pleşa Gabriel: De ce n-am luat varianta de independent

Este cutremurator cu câtă lejeritate poate un om politic să treacă de la un partid la altul. Iar acum , in spiritul deja traditionalei „MIGRATII SPRE CIOLAN” cum ne-au obisnuit  de trei decenii  pupincuristi din politica romanesca, cei ce au schimbat dormitoarele lociuintelor personale cu incinta parlamentului , unde sforaie de nenumarate ori de se aude pana la Bruxeles ,cu acceptul pe fata a gastii Orban cu ai lui , chiar si cu acordul Sasului ascuns intre platanii de la Cotroceni cand nu se pierde in Marginimea Sibiului au dat iama in Stâna PNL-istă fără nici o neruşinare. Si uite aşa mucegaiul pnl-ist cu nacladeala psd-istă s-au melanjat din nou în profunzimea ideilor şi macină in continuare edificiul fragil al democratiei româneşti. 

Vezi şi Traseism, oportunism şi carierism politic în judeţul Alba

Advertisement

        Drama sfârşitului deceniului doi din al treilea mileniu Dupa Hristos, este faptul că din nefericire şi cele două partide ce flutura stindardul puritatii si al corectitudinii pe plaiurile mioritice, respectiv USR şi PLUS au început să fie „corcite” cum zic ţăranii în Ardeal cu elemente viciate de IGRASIA ISTORICĂ.

Imaginaţi-vă cei care aveţi stiinţa dinamicii feroviare din triajul Cooşlariu, astăzi cred că istorie din punct de vedere economic, cine o fi in spatele butoanelor care urcă vagoanele (politicienii in vârful cocoaşei puterii si apoi le manevrează macazurile trasferului la diverse partide  vechi sau nou infiinţate). Oare cine are interesul să igrasieze şi aceste doua noi partide , USR si PLUS, mai ales la nivel local?

Vezi si “Acceleraţia” conducerii locale. De la un autoturism, la superstrategiile din vârful puterii

     Pentru că nu dorim să avem  gura spurcată , insă cu ocazia acestor alegerii locale  se va intinde IGRASIA EDIFICIULUI POLITIC ROMANESC si la aceste ultime fortarete  construite de cetateanul ce nu mai poate suporta minciuna si furaciunea din ROMANIA. 

        Oare cum poate fi privită propunerea USR Alba de al înregimenta pe D-L Ex-penelist Gabriel Pleşa, dupa ce a „locuit” douazeci şi doi de ani în egrasiata cetate a liberalilor autohtoni, şi să îl mandateze ca şi candidat la Primăria Alba Iulia, cu girul implicit al PLUS-ului .

Vezi si 3 motive. De ce Pleşa nu este o alternativă la Primaria Alba Iulia

O fi avand acest tânăr  la propriu si figurat partid nascut din nobilul deziderat al curateniei  totale in politica albaiuliana si implicit nationala , solutia totala sa distruga ” mucegaiul  obiceiurilor penelist- pesediste , care evident ca i-au afectata si fiinta D-lui Pleşa, chiar si inconştient , caci si Domnia sa s-a infruptat din cricala gătită de un sfert de veac de Bucatarul Şef Mircea Hava si purtatorul de Sort si Candela VOICU Paul , in varianta ortodoxa , caci in treacat fie vorba,  pe hartia A4  care a populat parcarile din cetate in acest weekend era scris in spirit ” catolic ” PAUL Voicu.  

     Pentru ca purcedem in ritm de CORONAVIRUS  spre Sfântul Post al Invierii Domnului Isus Hristos , luati seama la cuvintele Singurului Domn din aceasta lume si nu vă incredeti in Cavaleri Igrasiei, Politice Romanesti.

Advertisement

Rămâne aceeasi tristă afirmatie „DRUMUL SPRE iAD ESTE PAVAT CU BUNE INTENTII”

Vezi Destine politice. Gheorghe Damian, primar Ciugud

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia