Connect with us

Actualitate

ALBA IULIA – ÎN SENS GIRATORIU

Published

on

paul-voicu

Întrebarea cotidiană pe care ne-o adresăm unii altora este  arhicunoscută: CE MAI FACI ? 

   Uneori , inconştient raspundem ‘MERG ÎNAINTE’ insa de 30 de ani acest raspuns se identifica cu circulatia in sens giratoriu a unui  vehicul atat de familiara zilelor noastre. Idem si in ceea ce priveste dinamica Romaniei dupa Revolutia din `89. Ne miscam in jurul problemelor fara sa le abordam frontal.Folosim mai ales in zona deciziilor institutionala celebra teorie din `fizica mioritica` respectiv CIOCNIREA PRIN EVITARE!  Idem si la fel la nivel national sau local. 

    Si pentru ca ne preocupa mai mult , justificabil dealtfel , dimensiunea locala , imi vine in minte declaratia cetateanului albalulian , PAUL VOICU, insul a carui titulatura demnitara are echivalent in morfologia limbii romane similara  titlurilor  academice feminine dinainte de `89 , ca se va întâmpla ca la finele lui `douazeci-douazeci ` Alba Iulia sa fie cel mai curat oraş din ţară .

Oare aproape trei decenii Domnule Paul Voicu , Dumneavoastra  impreuna cu Mentorul pe care l-aţi slujit cum numai un Cardinal il slujeste pe Sfinţia Sa `PAPA` sa intelegem ca ne-ati cantonat in mizeria si gunoaiele fizice si morale ale unui urbanism uneori feudal , ca acum sa aveti  revelatia unui ecologism puritan care binenteles ca tine , pentru alegatorul albaiulian liber de intarcuirea in turma portocalie care v-a fost si inca mai este slugata , insa pentru cei care suntem liberi de jugul PDL-ist este  o galusca electorala care sper sa dispara din peisajul local din anii electorali si nu numai ? 

 Stimate Cetăţean Paul Voicu , asa cum a-ţi declarat deunezi intr-un interviu, cine  nu lucreaza in folosul cetateanului in administratia albaiuliana sa plece acasa si pentru ca Dvs impreuna cu GASCA care a butonat interesele CELEILALTE CAPITALE (si aici fie vorba intre noi …si bineinteles ..in paranteza , cealalta capitala nu in dimensiune administrativ istorica ci mai gegraba in obiceiuri si apucaturi , pentru ca a-ti confundat Ampoiul cu Dambovita) cred ca ar fi cazul sa va retrageti ACASA .

Vezi EGRASIA PARTIDELOR SAU CORCIREA POLITICĂ

Probabil ca pentru multi demnitari din Romania este mai complict sa defineasca  dimensiunea locativa a spatiului domiciliar pentru ca asa cum cred ca sunteti Dvs, ocupand in mod ineficient si inechitabil aproape trei decenii sediul primariei orasului , deja acolo va simtiti acasa si consideram ca multe din apucaturile functiei pe care le-ati institutionalizat in persoana fizica, demonstreaza in fapt , ca aceea este CASA la care tocmai  a-ti binevoit sa-i trimiteti pe subordonati care va tin trena Dvs si in contumaciei si PRIMARULUI IDEOLOGIC SI ETERN al albaiulienilor , captivi ,  in portocala PDL-ista!  

Vezi şi 3 motive. De ce Pleşa nu este o alternativă la Primaria Alba Iulia

Domnule PAUL VOICU stim ca nu aveti taria sa o faceti , noi insa cei care s-au trezit din hibernarea civica  si suntem  semeni crescuti sub crucea crestinismului , ne facem datoria sa va indemnam sa `PLECATI ACASA `pentru ca suntem convinsi ca, la momentul declararii acestui an , ca anul spalarii generale de `gunoaie`a U.A.T.ului Alba Iulia ,  nu erati ancorat in realitatea  din proximitatea cinematografului Columna care reprezinta simbolic cel mai fidel tablou al standardului in care a-ti reusit sa ne inglodati dupa un sfert de secol de admninistre. . Acolo avem si platforma subterana de colectarea gunoaielor ( pentru mostră că de functionat nu cred că a functionat vreodată) si tot tacamul in ceea ce priveste standardele administratiei pe care o reprezentati , si se afla numai dupa coltul cladirii vecina cu` ` ACASA = sediul  PRIMARIEI ALBA IULIA `pe care va indemnam sa-l eliberati si sa lasati  oamenii faptelor la butoane pentru ca purtatorii POVESTILOR DE SUCCES din administratia Alba Iulia au avut intelepciunea sa plece …ACASA LA BRUXELES.

Advertisement

Vezi şi Legea este pentru proști

     Daca nu aveti resusrse si energie sa faceti acest pas,  va ajutam noi cu procurarea biletului de avion si merindele pentru a pleca si Dvs, poate tot acolo …ACASA IN PATRIA CIOCOLATEI, lasati-ne pe  noi sa ne ocupam de gunoaiele fizice   ………..si morale din SENSUL GIRATORIU – CEALALTA CAPITALĂ!
*PS .Pentru a nu o sufoca cu sarcini suplimentare acum cand schimba propunerea de buget pe 2020 de la o zi la alta pe Dna Director Teofila Tar , nu o madatati sa va calculeze costurile deplasarii in Belgia caci suntem de acord sa facem totul PRO BONO.  Inclusiv aceste ganduri pornesc tot din PRO BONO pentru Alba Iulia.

1 Comment

1 Comment

  1. Fara

    ianuarie 29, 2020 at 7:52 pm

    Voicu sa stea acasa in ALba Iulia printre gunoaie nu cu Hava printre gajici si pierdevara prin Burxeles

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia