Connect with us

Actualitate

Macron, idolul și ideologul neomarxiștilor de la USR: ”pe cei nevaccinaţi, chiar vreau să-i enervez”

Published

on

macron presedinte franta

Macron a recunoscut acum că, de fapt, scopul masurilor aberante e subjugarea populatiei

Într-un moment de sinceritate, Macron, idolul si ideologul neomarxistilor de la USR, s-a scapat pe el și a recunoscut că de fapt masurile aberante ce pretind că lupta cu COVID-ul nu au legatură cu protectia populatiei de virus, ci cu fortarea și constrangerea celor nevaccinați să se vaccineze.

„Pe cei nevaccinaţi, chiar vreau să-i enervez. Și vom continua să facem asta până la capăt. Aceasta este strategia”, a recunoscut Macron într-un interviu.

Soluția la acest nou totalitatism este civică și politică.

Pe plan civic trebuie protestat, iar pe plan politic trebuie ca toate partidele care sustin aceste masuri aberante si abuzive sa fie expulzate prin vot din orice functii publice.

Macron a recunoscut acum că, de fapt, scopul masurilor aberante e subjugarea populatiei, scrie pe pagina sa de Facebook Cristian Terhes – Europarlamentar PNTCD.

Lumea întreagă este șocată de atitudinea unui conducator cu ifose de “zeu”, mai degrabă “dictatorial” și cu aere de “tiranie”.

Puteți citi interviul integral publicat în The Guardian, în limba engleză.

În condițiile în care țara lui se afundă în boală deși este “injectată” 90%, cu toate acestea își vărsa nervii pe cei 10%, care nu s-au conformat, declarând ceva ce n-ar trebui să se audă din gura unui președinte niciodată.

Încercând să explice cum va reduce această minoritate a folosit o expresie care dă pe fata strategia lor, cică vor “enerva” aceasta minoritate care trebuie “eliminată”. Cuvantul “emmerder” e unul grotesc, folosit chiar in înjurături. “Emmerder” vine de la cuvântul “merder” adică, tradus in cel mai finuț mod, “rahat”.

Advertisement

Austria NU mai recunoaște statutul de vaccinați, cu Johnson&Johnson. Noi de ce îl mai administrăm?

Expresia în engleză s-ar traduce cu “pissing of” care se trage din verbul piss, a urina, si se potrivește tare mult la ceea ce a spus acest președinte, ideea e ca vor sa-i umilească prin metode lipsite de demnitate, scrie Tony Berbece pe pagina sa de Facebook.

Photograph: JC Tardivon/SIPA/Rex/Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia