Connect with us

Actualitate

RER VEST – RETIM: AMENDĂ DE ÎNCEPUT DE AN PENTRU NERIDICAREA DEȘEURILOR DIN PARCUL ARINI. PRIMARUL DORIN NISTOR NU IARTĂ NICIO GREȘEALĂ A OPERATORULUI DE SALUBRITATE

Published

on

rer vest retim

Un nou proces verbal de contravenție adresat Asocierii RER VEST – RETIM, pentru neridicarea deșeurilor

Primarul Dorin Nistor nu manifestă clemență față de operatorul de salubritate Rer Vest – Retim. Miercuri, 3 ianuarie 2022, Poliția Locală a Municipiului Sebeș a întocmit un nou proces verbal de contravenție adresat Asocierii RER VEST – RETIM, pentru neridicarea deșeurilor, conform graficului stabilit, din Parcul Arini nr. 1.

Sancțiunea aplicată operatorului de salubritate este în conformitate cu Hotărârea nr. 222/2021 a Consiliului Local al Municipiului Sebeș privind aprobarea Regulamentului pentru desfășurarea activităților de curățenie, întreținere, păstrarea liniștii și ordinii publice în Municipiul Sebeș, articolele 5.2.a) și 5.3.b).

RER VEST – RETIM ”bubuit” de AMENZI

Reamintim faptul că poliția locală monitorizează activitatea operatorului de salubritate prin intermediul sistemului de supraveghere video al municipalității.

Semne „bune” anul are! RER VEST – RETIM. Nu vă mai bateți joc de noi!

La începutul anului 2022, Asocierea RER VEST-RETIM a apelat la sprijinul primăriei în vederea comunicării publice a unor informații pentru colectarea eficientă a deșeurilor, la termenele anunțate.

Asocierea RER VEST-RETIM solicită cetățenilor și agenților economici care locuiesc sau au sediul pe bulevardul Lucian Blaga, străzile Patria, I.L. Caragiale, Bistrei și Piața Primăriei să scoată la stradă recipientele cu deșeuri cu o seară înainte de ziua colectării. Aceștia asigură că ridicarea deșeurilor se va face în zilele anunțate în program, dimineața cât mai devreme, pentru a nu perturba traficul auto.

Advertisement

De asemenea, operatorul de salubritate anunță că sesizările se pot trimite telefonic la numărul: 0374 885694 sau prin email: sesizari.alba@rervest.ro, pentru a fi recepționate și rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia