Connect with us

Actualitate

RER VEST – RETIM ”bubuit” de AMENZI. Cât de serios este aceast operator de salubritate?

Published

on

rer vest retim amenzi

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SEBEȘ A ÎNCEPUT SERIA AMENZILOR APLICATE OPERATORULUI DE SALUBRITATE RER VEST – RETIM

După amenzile primite de operatorul RER-Vest S.A. Oradea – punct de lucru Alba Iulia, de la DSP Alba, Primăria Municipiului Sebeș urmează aceeași direcție dat fiind faptul că această firmă nu a respectat programul de ridicare a deșeurilor menajere.

Poliția Locală a Municipiului Sebeș a sancționat operatorul de salubritate RER VEST – RETIM în data de 29 decembrie 2021, cu o amendă în sumă de 2.000 lei, aplicată în conformitate cu Hotărârea nr. 222/2021 a Consiliului Local al Municipiului Sebeș privind aprobarea Regulamentului pentru desfășurarea activităților de curățenie, întreținere, păstrarea liniștii și ordinii publice în Municipiul Sebeș, articolele 5.2.a) și 5.3.b).

Asocierea RER Vest – RETIM continuă să își manifeste NEPUTINȚA în prestarea serviciilor licitate

În urma unei sesizări depuse on-line pe site-ul www.primariasebes.ro și a unui apel telefonic la dispeceratul poliției locale, a fost reclamat faptul că în data de 24 decembrie operatorul de salubritate nu a respectat programul de ridicare a deșeurilor menajere de pe strada Toporașilor din Municipiul Sebeș.

salubrizare rer vest retim
RER VEST – RETIM

Art. 5.2.a) al regulamentului invocat prevede că nerespectarea de către agenții economici cu activitate de salubritate a ciclului de ridicare a deșeurilor conform graficului aprobat de Consiliul Local Sebeș constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 la 2.000 lei, în acest caz fiind aplicată sancțiunea maximă prevăzută de hotărârea consiliului local.

„Îi rugăm pe cetățenii noștri să ne sesizeze în scris cu privire la încălcarea prevederilor contractuale constatate în relația cu noul operator de salubritate pentru a fi în măsură să aplicăm sancțiunile prevăzute de Hotărârea nr. 222/2021 privind aprobarea Regulamentului pentru desfășurarea activităților de curățenie, întreținere, păstrarea liniștii și ordinii publice în Municipiul Sebeș. Aceste sancțiuni pot fi aplicate zilnic.

Dreptul locuitorilor Municipiului Sebeș la un serviciu de calitate asumat prin contractul de salubritate trebuie respectat!” transmite primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor.

În ritmul în care curg amenzile pentru acest nou operator de salubritate, toate ”pentru seriozitatea sa”, probabil nu va fi mare surpriza să auzim chiar de o nouă, nouă… schimbare a operatorului.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia