Connect with us

Actualitate

La Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, s-au desfășurat competițiile sportive cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române la nivelul Jandarmeriei Alba

Published

on

jandarmeria romana fotbal alba

Ieri, 27 martie, cu sprijinul Asociaților Ampoiul și IPA Regiunea 2 Alba, a fost organizat un campionat de fotbal, un turneu de table și o competiție de tenis cu piciorul. 

Opt echipe s-au aruncat în lupta pentru titlul de campion la fotbal, 16 colegi s-au înscris la turneul de table și 10 la tenis cu piciorul. Competiția a fost una în care fair-play-ul, spiritul de echipă, buna dispoziție și bucuria întâlnirii au fost prezente pe tot parcursul jocului.

În cadrul campionatului de fotbal, locul I a revenit echipei Detașamentului 5 Jandarmi Sebeș, locul al II-lea, colegilor din cadrul Detașamentul 4 Jandarmi Câmpeni, iar locul al III-lea a fost adjudecat de către Detașamentul 3 Jandarmi Aiud. De asemenea, a fost premiat cel mai bun jucător – Belea Victor, cel mai bun portar – Urea Ștefan Mihăiță și golgheterul campionatului – Morar Robert Iancu. La turneul de table locul I a fost ocupat de Oniche Bogdan Răzvan, locul al II-lea de Dăian Gheorghe, iar locul III de Aluaș Cristian Ilie.

La competiția de tenis cu piciorul locul I a fost ocupat de echipa formată din Crăciun Adrian și Cîra Vasile, locul al II-lea de echipa Paștiu Adrian și Mariș Mircea, iar locul al III-lea de Jurj Iosif și Măceșanu Răzvan.

Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Dl. Colonel Pașca Tudor Gheorghe, Inspectorul șef al Jandarmeriei Alba, le-a înmânat câștigătorilor Cupe și diplome de participare.

Mulțumim colegilor care au răspuns prezent invitației noastre de a participa la această activitate, dând un exemplu de camaraderie și colegialitate și îi felicităm pentru participare, implicare și exemplul pe care îl oferă în cadrul acestor activități.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate