Connect with us

Actualitate

De ce NU va candida Gheorghe Damian pentru Primaria Alba Iulia. Unde vrea să ajungă?

Published

on

gheorghe damian

Președinte și vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, lideri politici locali și alți ”impresari” politici încearcă să-i ridice primarului Gheorghe Damian din comuna Ciugud un loc de cinste în viitoarea lor ogradă electorală.

Dau semne că PNL-iștii l-ar vrea de primar în Alba Iulia și poate chiar PSD-iștii l-ar lua înapoi.

Curtat de atâta vreme și totuși nu s-a dus încă în barca lor. De ce?

Dar de ce să nu candideze primarul Damian pentru Primăria Alba Iulia?

Oare funcția de președinte de Consiliu Județean Alba nu i-ar prinde bine?

Primarul comunei Ciugud oricând ar poate fi chiar deputat sau senator cu notorietatea sa, fie din partea PSD, PNL sau de alt partid.

Chiar dacă aripa PNL a lui Ion Dumitrel (Hațegan) îl vrea pentru Primăria Alba Iulia, Ghe. Damian nu cred că va candida pentru ei.

După ce Primăria Alba Iulia se va rostogoli timp de patru ani și va acumula alte datorii și bulgărele cu probleme se va mări, de ce primarul de comună Ghe. Damian s-ar lega la cap de o așa responsabilitate? Nu i-ar merge mai bine în continuare ca primar în comuna Ciugud?

De altfel, apele în PNL Alba nu sunt deloc limpezi. Europarlamentarul, fostul președinte PNL Alba, fostul primar de Alba Iulia – Mircea Hava, se pare că îl vrea ca și candidat la Primăria Alba Iulia pe fostul City Manager – Nicolaie Moldovan.

Și-apropo de asta, se pare că postul de city manager al mun. Alba Iulia e încă ”ocupat” de Nicolaie Moldovan, adică e blocat și inaccesibil pentru următorul pe listă.

Ca o mică paranteză, cea mai mare problema în PNL Alba e fostul președinte Mircea Hava, care după ce a fost dat la o parte de pe piedestalul conducerii (tocmai de cel pe care l-a crescut alături timp de mai mulți ani), se pare că va candida la conducerea Consiliului Județean Alba, împotriva actualului preș. Ion Dumitrel. Evident, din partea altui partid.

Între timp, primarul de comună Gheorghe Damian calcă pe urmele lui Mircea Hava lucrând foarte mult la imaginea sa.

Oare câte primării de comună din județul Alba sau chiar din toată România au un angajat care se ocupă de imaginea primarului? Cum e cazul comunei Ciugud.

Purtătorul de vorbe, de imagine al Primăriei Ciugud râvnind și el, la rândul lui, la funcția de primar al acestei comune.

Advertisement

Bun, bun dar dacă primarul Gheorghe Damian nu va candida la Primăria Alba Iulia și nu va candida pentru Camera Deputaților sau pentru Senatul României, care e totuși visul visurilor domniei sale?

Există o poveste interesantă: într-o zi, un profesor a ajuns primar. Primarul apoi a ajuns… la Cotroceni.

Și visul visurilor se pare că se va repeta dar de data asta nu pentru domnul Klaus Werner Iohannis.

Visul visurilor e pentru primarului Damian, e același vis pe care l-a avut Iohannis: Cotroceni!

Deci, vă rog frumos, degeaba-l puneți pe primarul Damian în sondajele locale, alături de ‘muritorii de rând’ la funcții locale.

Veniți și voi cu ceva de Doamne-ajută, cu ceva mai de sus!

Pentru că acest articol este doar o opinie, vă dorim multă sănătate, că așa le-om vedea pe toate!

2 Comments

2 Comments

 1. pilu

  iunie 14, 2022 at 1:50 pm

  Păi ca să urmeze traiectoria lui Johannis trebuie să-l preia sistemul, că altfel este un sigur iepure. Pregătirile durează, ca la măCIUCĂ.

 2. Constantin Bucea

  martie 4, 2023 at 11:42 pm

  Greu de crezut că a făcut Damian inaugurare la grădiniță fără autorizație??? Vă garantez că toate ale lui Damian sunt simple spoieli. Am demonstrat ceea ce știa toată comuna că fonfleurile cu pista de biciclete mult mediatizata a fost o minciună gogonată, cu eoliana care produce curent pentru sate…alte bazaconii, cu plantari anuale de copaci, poze, chiolhanuri la maxim, plantări nici măcar simbolic, așa-zisa Transalpina de Ciugud a fost o simpla spoiala cu zmoala a ierbii, dovadă că au dus-o ploile.

  A făcut o canalizare și nu a fost in stare sa repare o pompa și a deversat tot canalul satului Limba pe terenurile agricole și în râul Mureș timp de peste 3 ani, după care a predat rețeaua la Apa CTTA, a trădat întreaga comunitate din Ciugud, a legat la rețeaua de apă a comunei încă 3 comune, a destabilizat alimentarea cu apă în Ciugud, căci rețeaua nu putea aproviziona 4 comune căci a fost proiectata doar pentru Ciugud.
  Fie și numai pentru aceste năzbâtii, nu mai inventați, nuai faceți scenarii fanteziste. Dacă vreți să-i luați banii, faceti-va că vreți să documentația subiectele mai sus invocate și vedeți…cu ce iese la fata de masă. Ia intrebati-l dacă este adevărat că de o vreme locuiește la o pensiune și cum de a părăsit casa unde se știa că are domiciliul. Scuzați, poate exersează dacă psihicul lui ar suporta o mutare…fie și la Alba Iulia. (fonfleu)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate