Connect with us

Actualitate

Cine va fi noul city manager în Alba Iulia? Ne învârtim în cerc, după coada PNL-ului

Published

on

city manager alba iulia

La mai puțin de an de la marea ”schimbare”, înainte de anunțarea primăverii, ”gălbiorii” ies rând pe rând între ”copacii” bine înrădăcinați în administrația locală

În anul 2020 albaiulienii și-au dorit schimbarea administrației locale, ”demolând” astfel lunga dinastie a PNL-ului în Cealaltă Capitală. Au ales un fost PNL-ist care într-o noapte a devenit multicolor și drept USR-ist, fostul viceprimar PNL – Gabriel Pleșa.

Probabil așteptările, dorințele schimbării au fost prea mari și iată azi, după mai puțin de un an de la alegeri, se pare că asistăm la numirea în vârful administrației publice a municipalității, un fost înregimentat al sistemului PNL-ist, pe fostul purtător de cuvânt al primăriei Alba Iulia- Mihai Coșer.

Încet, încet culorile curcubeului se restrâng la o singură culoare, la un galben curat!

Unii apropiați ai primarului vorbesc că Pleșa Gabriel s-a dat cu dreapta și că s-ar putea să candideze la următoarele alegeri tocmai din partea PNL-ului. Asta ar și justifica actualele dispute (să nu le numim chiar lupte interne) dintre viceprimarul Emil Popescu(USR) și primarul Gabriel Pleșa(USR).

3 motive. De ce Pleşa nu este o alternativă la Primaria Alba Iulia

Și uite așa se pare că ne învârtim în cerc, după coada PNL-ului.

La mai puțin de an de la marea ”schimbare”, chiar înainte de anunțarea primăverii, ”gălbiorii” ies rând pe rând între ”copacii” bine înrădăcinați în administrația locală.

Advertisement

Fie noua conducere USR-istă nu face față la „greaua moştenire” – scuza tuturor celor ce ajung la manetele unei administrații locale sau naționale, fie ispitele celui rău (sau celui bun pentru unii) au fost prea puternice, de-a dreptul irezistibile și astfel Alba Iulia reintră din nou pe harta bătrânului imperiu PNL-ist.

Sănătate multă tuturor albaiulienilor, că boala e între noi!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia