Connect with us

Actualitate

38 de medalii pentru Cugir la Campionatul European de Fudokan din Italia

Published

on

Evenimentul a avut loc în Italia/Rimini, la RDS Stadium Rimini cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Rimini.

La sfârșitul lunii octombrie, 15 sportivi ai Clubului Metalurgistul Cugir secția Karate Tradițional au concurat la Campionatul European de Fudokan din Rimini/Italia, aceștia întorcându-se acasă cu un număr total de 38 de medalii, realizând o adevărată performanță în istoria secției Karate din Cugir.

Open Fudokan European Championship si World Fudokan Cup editia 2022 au fost organizate de W.F.F. (World Fudokan Federation). România a participat la acest eveniment cu aproximativ 150 de sportivi de la cluburile membre A.C.K.F.R. (Asociația Cluburilor de Karate Fudokan din România) recunoscută ca ,,Fudokan România” și fiind singura organizație din țara noastră afiliată la W.F.F. și W.T.K.F. (World Traditional Karate Do Federation).

vasile pricop cugir karate
Sensei Vasile Pricop

W.T.K.F. și W.F.F. împreună cu  W.B.K.A. (World Budo Karate Association) au fondat în 2020 W.T.K.U. (World Traditional Karate Union) cea mai mare uniune de federații internaționale de karate tradițional din lume.

Evenimentul a avut loc în Italia/Rimini, la RDS Stadium Rimini cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Rimini.

Clubului Metalurgistul Cugir i s-a intonat imnul național de 13 ori, pentru fiecare medalie de aur obținută de sportivii cugireni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate