Connect with us

Actualitate

Târgul de Turism Rural de la Albac – cel mai important târg de turism rural din România

Published

on

targul de turism rural albac 2022

Comuna din Țara Moților devine timp de trei zile, capitala turismului rural românesc.

Stațiunea turistică Albac din Munții Apuseni găzduiește, în perioada 2 – 4 septembrie 2022, Târgul de Turism Rural – cel mai important târg de turism rural din România.

Evenimentul este cel mai longeviv și cel mai mare târg de promovare a turismului rural, reunind cererea și oferta din turismul rural, prin participarea a zeci de agenții de turism și a reprezentanților a numeroase unități de cazare. Târgul promovează totodată și gastronomia, tradițiile, meșteșugurile populare și folclorul românesc autentic, ca și componente ale oferte turismului rural din România.

Ca în fiecare an, Târgul de Turism Rural de la Albac va cuprinde expoziții etnografice, de pictură și de artă fotografică, un târg al meșterilor populari, demonstrații gastronomice, info trip-uri dedicate reprezentanților agențiilor de turism, dar și spectacole folclorice și de muzică ușoară.

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, vor fi la datorie pentru asigurarea climatului de siguranță și ordine publică la manifestările care vor avea loc la Târgul de Turism Rural.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia