Connect with us

Actualitate

Reîmbarcarea fostul președinte Ioan Dîrzu. Între „răul cel mai mic“ și ”binele cel mai mare”

Published

on

psd alba ioan dîrzu calin maties radu tuhut

Cum a ajuns PSD Alba, după doi ani de rătăcire, să revină la dragostea dintâi

Lupta pentru șefia partidului e pe val de 2 ani în PSD Alba. Toți vor să fie lideri dar nimeni nu vrea să slujească. Toți vor să fie ”marele propovăduitor” dar nimeni nu vrea să spele picioarele ucenicilor, să stea în spărtură și să lupte pentru acest partid.

La deputatul Radu Marcel Tuhuț, președinte interimar PSD Alba, se pare că i-o ajuns barca la mal și va trebui să debarce cât de curând. Din ciclul ”Hai la joc şi tot pe loc” – conform unui cântec popular, deputatul Tuhuț a cam bătut pasul pe loc în ultima perioadă.

S-a încercat chiar și o demonstrație de forță în partid, fiind ”excomunicați” doi consilieri locali din Teiuș și din Cioara pe motiv de nesupunerea față de organizație, în timp ce unii au avut derapaje grave de conduită morală și totuși încă sunt pe baricade. Conform declarației președintelui Tuhuț Radu, în fața presei, acesta a declarat că îl va exclude pe consilierul local Simina Nicolae, deoarce este cercetat într-un dosar penal instrumentant de DIICOT Alba, dar s-a dovedit că au fost doar vorbe-n vânt, realitatea demonstrând contrariul.

Pe surse, se discută la București întoarcerea fosului președinte Ioan Dîrzu la conducerea partidului. S-a ajuns la acest compromis datorită lipsei de lideri politici în PSD Alba.

Pe de altă parte, senatorul Matieș ar vrea el șefia partidului dar degeaba vrei dacă cei de sus nu te vreau.

Blestemul poporului român: mereu trebuie să aleagă „răul cel mai mic“.

Dar oare cine l-ar vrea înapoi pe fostul președinte Ioan Dîrzu ?

Deputatul Tuhuț e mușcat din toate părțile și probabil că i-ar conveni să predea ștacheta în situația asta, păstrând astfel anumite avantaje.

Advertisement

Încă un dinozaur politic dispare de pe scena politică. Ioan Dîrzu pierde TOT

Familia Hălălai nu rezonează cu deputatul Tuhuț și mai repede ar da mâna cu Ioan Dîrzu.

Consilierii județeni PSD nu s-ar împotrivi defel. De ce ar face-o? Oricum ei nu pierd nimic, adică nu pierd locușorul cald și bun și fără stres pe care-l au.

discutie alin stanciu calin maties psd alba
Dialog între membrii PSD Alba

Consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia? Da, cu sigranță da, l-ar vrea înapoi pe Dîrzu. Între Alin Stanciu și senatorul Matieș s-a înfiripat o dragoste colegială de poveste, la fel e și cu Dana Nanu.

PSD Alba e un partid de opoziție? Nu l-am simțit ca fiind în opoziție nici pe vremea lui Ioan Dîrzu, nici pe vremea lui Radu Tuhuț.

PSD Alba ar putea reînvia dacă ar avea O NOUĂ conducere, un NOU lider. Revenirea la trecut readuce… trecutul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia