Connect with us

Actualitate

Homosexualitatea este pedepsită prin lege în Qatar. Anglia și Țara Galilor și banderola „One Love”

Published

on

One Love Novak Djokovic Homosexuali Qatar

Tenismenul Novak Djokovic nu a participat la US Open pentru că era nevaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2. Vor juca la Qatar fotbaliștii susținători ai comunității LGBT ?

Căpitanii echipelor de fotbal din Anglia și Țara Galilor intenționau să poarte banderole „One Love” la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, care promovează incluziunea și drepturile LGBTQ+ în Qatar, o țară care incriminează relațiile între persoane de același sex.

„FIFA a fost foarte clară că va impune sancțiuni sportive dacă căpitanii noștri poartă banderole pe terenul de joc”, se arată într-un comunicat comun al Asociațiilor de Fotbal din Anglia, Țara Galilor, Belgia, Danemarca, Germania, Țările de Jos și Elveția, potrivit SkyNews.

FIFA a transmis înaintea Campionatului Mondial din Qatar că politica nu are ce căuta în fotbal, iar forul mondial nu vrea să facă nicio concesie în acest sens. Naționala Belgiei este obligată să-și schimbe unul dintre echipamente, pentru că pe el era imprimat cuvântul „Love”, ca dovadă de susținere a campaniei OneLove, înființată pentru apărarea drepturilor comunităților LGBT, scrie eurosport.ro

Vă reamintim că tenismenul Novak Djokovic a fost interzis la US Open datorită împotrivirii vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, chiar cu riscul de a-și încheie astfel cariera.

De ce cei care promovează incluziunea și drepturile LGBTQ+ nu acceptă regulile unei țări, cu riscul de a nu participa la un camipnat mondial de fotbal?

De ce aceștia nu refuză participarea la Campionatului din Qatar (ca Novak Djokovic in SUA), pentru ceea ce cred și susțin? Se pare că e mai important pentru ei banul și distracția decât ceea ce promovează.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate