Connect with us

Actualitate

Statuia Reginei Maria va fi relocată. Se știe și noul amplasament

Published

on

Amplasare pe repede înainte a statuii Reginei Maria în spatele Sălii Unirii a stârnit un val de indignare în rândul albaiulienilor.

Ideea aplasări în actuala localție a fost a celor de la Consiliul Județean Alba și a fost total neinspirată.

Prezent în emisunea Fapte și Vorbe de la Alba Carolina Tv, moderată de Andrei Barbu, primarul municipiului Alba Iulia Gabriel Pleșa a declarat că statuia Reginei Maria va fi relocată.

Pleșa: „Această amplasare acolo este una provizorie pe care am aprobat-o în condițiile în care Centenarul Încoronări bătea la ușa și trebuia să fie montată. De fapt este donată Muzeului Unirii care este în subordinea Consiliului Judetean Alba. O s-o relocăm de acolo, evident că locui ei nu este acolo am si hotărât unde … o vom reloca în Parcul Unirii pe alea dintre Hotel Cetate pe alea care merge în diagonală spre fântâna arteziană. Am dat o aprobare provizorie. Eu îmi doresc ca până la 1 Decembrie s-o relocăm în locatia nouă definitiv. Așa îmi doresc, sper să și reusim.”

O să urmărim cu interes să vedem dacă în cele câteva zile care au mai rămas până în data de 1 Decembrie domnul primar Pleșa se va ține de cuvânt și statuia Reginei Maria va fi relocată.

Cât privește ”superba” statuie și costurile ei, e un alt subiect pe care-l vom dezbate pe larg într-un alt articol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia