Connect with us

Actualitate

Primăria municipiului Alba Iulia nu a demarat NICI UNA din procedurile de expropriere așa cum sunt ele descrise în legea exproprierii, respectiv legea 255/ 2010! – Mircea Trifu

Published

on

alba iulia expropriere dealul furcilor


”Ca de obicei, primarul Pleșa, a demarat și în cazul evenimentului de azi pe Dealul Furcilor, procedurile minciunilor gogonate, ale promisiunilor deșarte și ale ipocriziilor cu ale căror număr nu mai poate nimeni ține ritmul.

Acest om, Pleșa, dispune de un arsenal inepuizabil de fente politice. După episodul, mai mult decât jenant, cu preocuparea lui excesivă pentru promovarea culturii și istoriei maghiare în Transilvania, ca să-și spele păcatele, acesta a început un șir de îmbăieri publice în evenimentele patriotice create de alții.

Este mai mult decât jenant să vii și să scornești că demarezi proceduri de expropriere, pe care nici nu le cunoști, după ani de zile în care ai mințint că faci și concret nu ai făcut nimic în acest sens, nici cât ai fost consilier local, nici cât ai fost viceprimar și nici de când ești primar..

Este o rușine și o ipocrizie fără margini ca după toate acestea să faci anunțul public al unei așa zise exproprieri chiar cu o zi înainte de evenimentul anunțat de o săptămână de noi cei care vom amplasa o Cruce pe locul unde au fost trași pe roată Horea și Cloșca și apoi le-au fost despicate trupurile împreună cu a lui Crișan.

Mărturisesc că am luat decizia amplasării Crucii, împreună cu George Simion și am ales ziua de 4 iunie 2022 să facem asta fiindcă în 4 iunie 1920 s-a semnat tratatul de la Versailles, cel care a consființit oficial granițele României Mari, ca și reacție la
acțiunile antiromânești din ultimele două săptămâni!
Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Comunicat de presă – Mircea Trifu

Advertisement

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia