Connect with us

Actualitate

”NU CA UN FIU RISIPITOR”… ȘI STRADA TURNĂTORIEI

Published

on

strada turnatoriei fiul risipitor pnl alba

Nici măcar în al doisprezecelea ceas, OMUL* nu reușește să priceapă care este rostul pildelor din Sfânta Carte. OARE DE CE !

De ce nu înțelegem că a coborî din punct de vedere material înseamnă a te inălta din perspectiva morală si duhovnicescă. Pe repede inainte, parcă simbolic in aceeasi zi in care, din dorinta de a bifa lucrari si nu a face “LUCRU CA PENTRU DOMNUL “** asa cum ne invată BIBLIA SFÂNTĂ si nu “DECALOGUL PARANDĂRĂTULUI” care se pare că e lucrarea de căpătâi a administratiei publice albaiuliene , si nu numai , SE TURNA asfalt , iarasi simbolic pe Str. “TURNATORIEI’” din BARABANT ?

PNL Alba, sub înalta oblăduire a TATUCULUI, domnul Ioan Dumitrel și sub atenta supraveghere a “ITARULUI SEF “ , domnul Roman Florin, s-a petrecut in sala de pe strada Bucovinei , reîntoarcerea la rădăcini a “ FIULUI TRASEIST” , Codru Gabriel Pleșa .

Explicații ;

În primul rând definitia omului in zilele noastre este in totală contradictiei cu sensul creatiei si individul se inrolează tot mai mult in regnul carnivorelor in care suprematia o conferă muschii si haita și nu dragostea și iubirea de aproape, chiar si de “turmă”!

**LUCRU CA PENTRU DOMNUL ar trebui să se regăsească in ceea ce am auzit ieri de la un distins locuitor al orasului care era suferind la poalele blocului cu 30(treizeci) de etaje , propus a se edifice ca in locul strandului orasului (sic) ca “vorbele nu au nici o valoare dacă nu sunt umplute cu fapte ‘” benefice pentru cei din jurul tau!!

* STRADA TURNATORIEI , incredibil ce aliniere perfectă a evenimentelor in ceea ce priveste simbolistica , pentru ca acesta este “ANUL TRADARILOR “ in politica romanesca iar aceasta realitate este strans legata de activitatea politicienilor securistoizi , care se dau in gat unii pe altii (TOARNA) și a “TRASEISTILOR”asa cum la denumit in 2020 Dl “ ITAR SEF” pe “TRASEISTUL ANULUI 2024’ Dl . Codru Gabriel Plesa !

*ITARUL SEF , din start nu are nimic in comun cu un neaos roman care isi poarta cu demnitate itarii stramosesti fara sa se simta inferior , ci despre urzeala care o tese zilnic Dl Florin Roman in activitatea cotidiana de cand a descalecat din gazetarie in politica locala si nationala si care trece prin itele razboiului administrativ-politic , suveica intereselor personalesi de gasca , reusind sa faca o urzeala in care s-a incurcat chiar si “Impăratul” Mircea Hava !

HaIdeti sa ne primim cu drag in familiile noastre “FII RISIPITORI “ care pribegesc prin lume din cauza acestor TRASEISTI SI TRADATORI politici si nu in ultimul rand sad ne RECASTIGAM ORASUL INAPOI.

Sa fie anul 2024 NU “ ANUL TRĂDĂRILOR SI AL CURVIEI POLITICE “ci anul in care să asezăm viata noastră in spiritul si in apartenenta la intelepciune “PILDEI FIULUI RISIPITOR “

Alegeți “FIII RISIPITORI “ și nu “TRASEISTII POPOLITICI” !

2 Comments

2 Comments

 1. Adriana Muntean

  martie 15, 2024 at 3:33 pm

  Buna ziua,

  Foarte penibil si jenant acest articol pentru o televiziune care se vrea televiziunea judetului Alba. Daca asta e jurnalism … Articolul e scris de o persoana teribil de frustrata si e plin de atacuri la persoana si chiar calomnii in loc sa fie un text jurnalistic.

  Nu e locul intr-o institutie de presa serioasa pentru asemenea vendete, pentru ca se vede de la o posta ca e VENDETA. Riscati sa va pierdeti si mai mult publicul, dar mai ales respectul celor care v-au apreciat.

  Cu stima,

  Adriana Muntean

 2. M.D.

  martie 21, 2024 at 10:45 am

  Domnule Muntean de ce te supara adevarul esti cumva membru pnl sau apropiat dea lui Plesa?
  Cel mai josnic primar care permite asfaltarea pe ploaie pe banii nostri
  Cred ca aveti cartea de munca la primarie sau intr-o institutie de stat ca altfel nu ati fi tinut partea unui asemenea primar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate