Connect with us

Actualitate

Gabriel Pleșa s-a reîntors de unde a plecat. PNL-iștii sunt fericiți

Published

on

alba pnl

Cine râde la urmă, râde mai bine. Cine e cel care trage linia finală?

La firul ierbii, când s-a dat startul la ordonanța de urgență privind unele măsuri pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024, primarul Gabriel Pleșa, până ieri membru USR Alba, azi s-a reîntors în partidul pe care l-a blamat acum 4 ani., în PNL.

”Cât cântărește o adeziune? Cât toată priceperea și devotamentul pe care, începând de astăzi, le pun în slujba Partidului Național Liberal.

Nu ca un fiu risipitor, ci ca unul care a dovedit că poate performa și departe de casă, m-am întors, oficial, în familia politică în care m-am înscris în anul 1998, în care am crescut, și alături de care știu că pot excela.

Pentru Alba Iulia, pentru albaiulieni, cea mai bună alegere!” – scrie primarul Gabriel Pleșa pe pagina sa de socializare.

Uite așa USR Alba a rămas fără motorul care a ridicat partidul în Alba Iulia prin plecare fostului lider – Gabriel Pleșa.

Pe de altă parte, pe surse se vorbește că deputatul USR Alba – Beniamin Todosiu, ar avea poarta deshisă la PSD Alba și că s-ar putea să-și schimbe doctrina politică peste noapte.

Dana Nanu – momentan membru PSD Alba, își va schimba în curând năframa politică și va intra in USR Alba Iulia pentru a candida la Primăria Alba Iulia.

În pozele postate pe pagina de socializare a noului membru PNL – Gabriel Pleșa, apa doi foști ”intruși” din PSD care au ajuns și ei în cele din urmă la ”masa tăcerii” :

psd pnl alba

Durerea PNL poate fi europarlamentarul Mircea Hava. De ce?

A fi sau a nu fi! Ba are, ba n-are loc eligibil pe lista PNL la europarlamentare.

Dacă nu primește un loc eligibil la PNL pentru cea mai grozavă funcție politică – europarlamentar, atunci va candida din partea altui la… Primăria Alba Iulia. Poate îl va susține Forța Dreptei – ca o datorie morală a lui Orban pentru Hava. Atunci mișcarea mișcarea politică a lui Dana Nanu va fi, hai sa-i spunem, nefavorabilă.

Nefavorabilă va fi și pentru PNL Alba o astfel de mișcare politică.

Advertisement

Va mai câștiga Gabriel Pleșa Primăria Alba Iulia avându-l contracandidat pe Mircea Hava?

Revenim cu noutăți migratoare de primăvară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate