Connect with us

Actualitate

Dana Nanu: Gata, adică nu mai pot să plâng după PSD

Published

on

Am purtat doliu șase luni, s-a dus doliul, nu mai sunt o văduvă în negru, încerc să mă transform într-o văduvă roșie.

Dana Nanu, actuala și/sau fosta consilieră PSD, prezentă în studiourile Alba Carolina TV declară că ”din punctul meu de vedere este clar că nu mai există o poziție. Bun, era la început. Eram noi patru consilieri PSD, astăzi o spun cu mâna pe inimă. Acuma știți cum este și cu am purtat doliu șase luni, deja au trecut șase luni, s-a dus doliul, nu mai sunt o văduvă în neagru, încerc să mă transform într-o văduvă roșie, dar nici măcar atât. Gata, adică nu mai pot să plâng după PSD.

Nu neapărat cam plâns, dacă e să fie, probabil fiecare este fericit în situația în care este. Dar dacă la început am fost o mică grupare, de patru persoane care făceam o așa posibilă sau, mă rog, o amărâtă de opoziție, mă refer nu neapărat ca și timbru vocal sau ca și ca și atitudine, ci mai mult ca și număr, că patru nu se compară cu 17, este clar.

Ei, acuma cred că cred că în Consiliul Local mai este, și o spun prin prisma propriei mele interpretări, un consilier local PSD. Și dacă stau să mă gândesc că până de la ședințele de consiliu, până la sediul partidului, cred că se cam pierde și acel consilier local PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate