Connect with us

Actualitate

Bogdan Medrea, pres. PSD Alba Iulia, a anunţat că la început de săptămână PSD va lansa candidatul la Primăria Alba Iulia. A trecut începutul… şi nu e!

Published

on

bogdan medrea

Aşteptăm ca domnia sa să se ţină de cuvânt şi după cum a promis, e timpul să ştim cine e alesul.

Prezent în emisiunea Fapte şi Vorbe, în data de 12 martie, preşedintele PSD Alba Iulia, domnul Bogdan Medrea a declarat că în câteva zile, PSD Alba îşi va prezenta candidatul la Primăria Alba Iulia.

Iată că zilele au trecut, e sfârşit de săptămână şi mielul de Paşte al PSD-ului, candidatul la Primăria Alba Iulia, nu l-am văzut.

Vezi şi Dîrzu pierde ‘fără număr’ membrii din PSD. Lista cu membrii pierduţi

Aşteptăm ca domnia sa să se ţină de cuvânt, aşa cum a promis, că ”undeva la începutul săptămânii viitoare o să putem veni şi să ieşim public, să-l vedeţi şi să-l invitaţi la o emisiune”.

Nu ne putem permite la acest nivel, având în vedere că domnia sa este preşedintele PSD Alba Iulia, să ne lansăm în afirmaţii neserioase.

Probabil, strategia PSD e de a aştepta mai întâi desemnarea, lansarea candidatului PNL la Primăria Alba Iulia, doar ca Bogdan Medrea, a spus în mod oficial, că PSD va lansa candidatul ”undeva la începutul săptămânii viitoare” , adica înainte de lansarea candidatului PNL.

Cu siguranţă alesul nu va fi rectorul Universităţii 1 Decembrie, domnul Daniel Breaz pentru că Primăria nu i se potriveşte distinsului senator.

Advertisement

Vezi şi Traian Popa – Omul sfințește partidul?

În ce priveşte stimabilul domn Ioan Dîrzu, în calitate de Preşedinte PSD Alba, nu cred că ţinta sa este poziţionată atât de jos, la o funcţie de primar. Odată ajuns în sfera parlamentarilor e greu să-ţi apleci privirea, doar dacă oarecum orizontul nu-ţi scoate în faţă şefia Consiliului Judeţean Alba.

După spusele domnului Medrea, candidatul PSD la Primăria Alba Iulia e membru cu acte PSD şi asta face mult mai interesantă situaţia.

Şi totuşi, cu cine are onoarea PNL şi USR de a se lupta pentru Primăria Alba Iulia?

Îl iertăm pe domnul Medrea pentru termenul depăşit dar cred că începutul începuturilor poate fi şi ”începutul săptămânii viitoare”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia