Connect with us

Actualitate

Nemultumiţi şi Multumiţi. Care sunt condiţiile de cazare ale şoferilor aflaţi în carantină într-un hotel din Sebeş

Published

on

hotel-sebes-carantina

Şoferii de TIR sunt veniţi din Italia şi vor sta în acest hotel, în carantină, timp de 14 zile.

Ca măsură de precauţie, toţi şoferii ce vin din Italia, zone afectate de COVID – 19, intră automat în carantină. Unii fiind carantinaţi în diferite hoteluri, cum este cazul celor aflaţi în hotelul din Sebeş.

O parte din ei sunt nemultumiţi de condiţiile de cazare şi de mâncarea primită.

‘Noi suntem trei persoana în cameră, am avut trei prosoape…,e a doua zi, deci nu putem face mai mult de un duş pe zi că nu avem cu ce ne şterge”.

‘Duşul…, daca-l pui să curgă, nu se mai duce apa…şi se umple cada.’

Pe de altă parte, şoferii mulţumiţi spun cu totul altceva. Mâncarea şi condiţiile de cazare din acest hotel sunt foarte bune.

A noua zi de carantină…, condiţiile sunt foarte bune, mâncarea este la fel de bună, am primit inclusiv pachete igienico-sanitare pentru bărbaţi”

”Mulţumim autorităţilor, mulţumim proprietarului, mulţumim tuturor pe această cale şi multă sănătate şi încă o dată, rămâneţi în casă pentru cei dragi.”

Advertisement

În urma solicitării unui răspuns din partea DSP Alba, domnul director Alexandru Sinea a spus că ”toate instituţiile implicate în problema carantinării, au încercat să ia cele mai bune măsuri pentru persoanele care se supun acestei măsuri. Feedbackul primit până acum de la personele carantinate a fost foarte bun. Nu excludem să fie sincope, dar vom dispune de urgenţă verificări şi în cazul în care aceste informaţii se adeveresc, vor fi luate măsuri, în caz contrar se vor aplica prevederile legale.”

7 cetățeni români au decedat ca urmare a infecției cu COVID-19

Probabil, condiţiile filmate de şoferii nemulţumiţi aflaţi în carantină în hotelul din Sebeş nu sunt condiţii de 4 stele dar să nu uităm că România în acest moment se află în stare de urgenţă, aceasta fiind necesară pentru a trece cu bine peste pandemia de coronavirus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia