Connect with us

Actualitate

Ziua persoanelor vârstnice la Cugir

Published

on

Sărbătoriții au primit flori, diplome şi o modestă sumă de bani, fiind invitați la finalul manifestării la un programul artistic organizat la Cantina Centrului Cultural

Pe data de 1 octombrie, întreaga lume celebrează Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. La Cugir, autoritățile locale au decis să-i sărbătorească pe vârstnicii din localitate cu o zi mai repede, adică astăzi, 30 septembrie.

Ca de fiecare dată, o atenție deosebită li se acordă cuplurilor care sărbătoresc Nunta de aur. Anul acesta, toamna este destul de bogată, fiind 43 de cupluri care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie. Festivitățile au avut loc începând cu ora 15.00, la Centrul Cultural Cugir unde a fost oficiată o slujbă religioasă de binecuvântare de către un sobor de preoţi.

După acest moment, Primarul Adrian Teban, Viceprimarul Călin Furdui si Directorul Centrului Cultural Cugir, Diane Dobrean au felicitat cuplurile pentru faptul că reprezintă un exemplu de devotament şi înţelepciune pentru tânăra generaţie.

Sărbătoriții au primit flori, diplome şi o modestă sumă de bani, fiind invitați la finalul manifestării la un programul artistic organizat la Cantina Centrului Cultural.

diane dobrean
Diane Dobrean

Alături de sărbătoriții de anul acesta, de suprizele pregătite de autorități se bucura alte 27 de cupluri care au implinit 50 de ani de căsnicie în 2020 și 2021 și care, datorită pandemiei, nu s-a putut bucura de un program artistic dedicat lor in anii trecuți.

Atmosfera a fost întreținută de Taraful Centrului Cultural cu solista Raluca Paștiu Lucan, în timp ce muzica ușoară le-a fost adusă în dar de artistul Gino de la Alba Iulia.

Şi pentru că a fost ziua lor, vârstnicii din Cugir au avut parte de tort, şampanie și proiecții de fotografii din ani precedenți.

Evenimentul a fost organizat de Primăria, Centrul Cultural Cugir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate