Connect with us

Actualitate

Zilele de colectare ale deșeurilor, modificate în comunele Blandiana, Câlnic și Pianu

Published

on

rer vest colectare

Din luna noiembrie, operatorul RER Vest – RETIM va modifica zilele de colectare în comunele Blandiana, Câlnic și Pianu.

În comuna Blandiana, ziua de colectare a deșeurilor reziduale, care se depozitează în pubela neagră, va fi VINERI, începând cu data de 3 noiembrie. Deșeurile reziduale se ridică în fiecare săptămână.

RETIM PIANU calnic

Din noiembrie, în comuna Câlnic, ziua de golire a pubelelor negre se mută pe MARȚI. Prima zi de colectare după noul program va fi în data de 7 noiembrie.
pianu retim
În comuna Pianu, în loc de două zile de colectare (luni și marți), colectarea tuturor fracțiilor de deșeuri se va face VINERI. Având în vedere că localnicii colectează deșeurile din plastic, metal, hârtie și carton în sacul galben, care se ridică de la limita de proprietate, prima zi de colectare a deșeurilor după noul program va fi în 3 noiembrie și se va colecta sacul galben. Vinerea următoare, în 10 noiembrie, se va face ridicarea deșeurilor reziduale (pubela neagră), la fel și în următoarele două săptămâni. Frecvența cu care se ridică sacul galben este o dată la patru săptămâni.
rer vest colectare
Toate informațiile referitoare la modificarea zilelor de colectare pot fi consultate pe site-ul RER Vest, secțiunea Alba, Programe de colectare. https://rervest.ro/alba/programe-de-colectare-alba/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate