Connect with us

Actualitate

Marșul Apărătorilor Credinței – 7 octombrie 2023

Published

on

marsul credintei carolinatv

Pe 7 Octombrie ne strângem pentru copiii noștri.

O națiune care nu-și protejează copiii, chiar cu prețul vieții, este o națiune care își frânge singură destinul. România deja pierde prin avort 400 de copii/zi, iar deficitul este de aproximativ 1.000 de oameni/lună (pierdem cât un orășel/an).

La împuținarea neamului Românesc adăugăm distrugerea morală a propriilor copii. Ce „păstram” în viață ajunge, din păcate, pradă imoralității, drogurilor și ideologiilor drăcești. Se cunoaște faptul că la porțile morale ale României bat cei care distrug deja destinele pruncilor lor și îi vânează și pe ai noștri.

Acest neam este un neam creștinesc, fac apel la conștiința creștină de a nu lăsa mințile fragede ale copiilor noștri pe mâna unor oameni care trec peste orice simț moral pentru poftele lor imorale. Cum putem noi să le facem rău propriilor copii când Hristos a zis despre ei în Matei 18:10 : „Feriți-vă să nu defăimați nici măcar pe unul din acești micuți; căci vă spun că îngerii lor în ceruri văd pururea fața Tatălui Meu, care este în ceruri.”?

Plecarea din Piața Victoriei din București, ora 16:00.

Ne vedem pe 7 Octombrie pentru copiii noștri!

Toni Berbece

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate