Connect with us

Actualitate

RER Vest – RETIM: De sărbători, colectarea deșeurilor se va face conform graficelor

Published

on

  • Cetățenii sunt rugați să scoată la limita de proprietate sacii cu deșeuri reciclabile și pubelele negre, conform calendarelor de ridicare

Asocierea RER Vest informează toți clienţii, persoane fizice și juridice că în perioada sărbătorilor de iarnă, colectarea deșeurilor se va realiza conform programului normal. Astfel, atât în zilele de 25-26 decembrie, cât și în 1-2 ianuarie 2024, echipajele RER care colectează deșeurile menajere vor fi în teren, conform programelor de colectare stabilite pentru fiecare fracție în parte.

În cazul în care cetățenii știu că au zilele de colectare deșeuri în zilele de luni și marți, 25 și 26 decembrie, precum și în 1 și 2 ianuarie 2024, RER roagă clienții să scoată la limita de proprietate, deșeurile colectate separat, pe fracții, în recipientele stabilite prin contract, pentru ca acestea să fie colectate, conform calendarului.

În mod excepțional în comuna Daia Română, colectările programate pentru 25 decembrie și 1 ianuarie se vor realiza mai devreme, conform solicitării primite de RER de la reprezentanții primăriei.

Colectarea de deșeuri reziduale – pubelă neagră – programată pe 25 decembrie va fi realizată în 23 decembrie, iar colectarea de deșeuri reciclabile, programată pentru 1 ianuarie 2024 se va efectua în 30 decembrie 2023.

Toate birouri de relații cu clienții din localitățile Alba Iulia, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș vor fi închise în zilele de 25-26 decembrie și 1-2 ianuarie 2024. Vor rămâne închise între sărbători birourile din Teiuș și Cugir.

Începând cu 3 ianuarie 2024 toate Birourile de Relații cu Clienții revin la programul normal, deschis între orele 8:00 și 16:00.

Compania reamintește tuturor clienților săi, persoane fizice sau juridice că își pot activa factura electronică în mai puțin de un minut, pe site-ul www.rervest.ro, în secțiunea „e-factura”, reducând impactul asupra mediului, prin reducerea consumul de hârtie și a resurselor pentru transport și distribuție.

Pentru plata facturilor Asocierea RER Vest – RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.rervest.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

Regulile de colectare separată a deșeurilor și programul de colectare pentru localitățile din județul Alba sunt disponibile în secțiunea Alba din site-ul rervest.ro

Despre Asocierea RER Vest – RETIM și RER Group

Asocierea RER Vest S.A. – RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. oferă servicii de salubritate profesioniste locuitorilor din județul Alba începând cu 1 decembrie 2021. În baza licitației organizată de ADI Salubris Alba, din anul 2019, asocierea este responsabilă de colectarea și sortarea deșeurilor din Zona 1: orașele Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureș, Teiuș, respectiv comunele Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalț, Stremț, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sântimbru, Râmeț, Rădești, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopârta, Fărău, Noșlac, Lunca Mureșului, Unirea și Zona 2: orașele Sebeș, Cugir, respectiv comunele Daia, Cut, Spring, Doștat, Gârbova, Câlnic, Săsciori, Pianu, Săliștea, Blandiana, Vințu de Jos, Ceru-Băcăinți, Șibot și Șugag.

RER Vest S.A. și RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. fac parte din RER Ecologic Group. Compania a fost înființată în anul 1994 de concernul german RWE, ce desfășoară activități în domeniul salubrității, recuperării ecologice și reciclării. Grupul RER mai deține și companiile: REBU, RER Sud, RER Brăila, RER Servicii și RER DATA și are aproximativ 2500 de angajați.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la comunicare@rervest.ro.

Echipa RER Vest

Advertisement

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate