Connect with us

Actualitate

„SCÂNTEI” ÎN CJ PENTRU GROAPA DE GUNOI

Published

on

Groapa de gunoi de la Galda de Jos a stârnit scântei în ședința Consiliului Județean Alba de joi, 27 octombrie. Consilierii județeni PSD s-au opus proiectului de actualizare a „devizului general” pentru „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Alba“.

Vicepreședintele Consiliului Județean a precizat că PSD-iștii sunt cei care pun bețe în roate proiectului și au încercat să oprească prelungirea contractului cu groapa de gunoi de la Cristian din Sibiu.

Florin Roman a ținut să precizeze în ședința de joi a Consiliului Județean Alba că membrii din partea PSD pun bețe în roate proiectului și că s-a încercat din partea aceleiași formațiuni politice oprirea prelungirii contractului care permite depozitarea deșeurilor din Alba la groapa de gunoi de la Cristian din județul Sibiu.

Joi s-a realizat recepția la groapa de gunoi de la Galda de Jos, dar până va funcționa mai sunt câteva proceduri de realizat.

Florin Roman a răspuns și acuzaților consilierului local de la Galda, Gheorghe Petrean care a acuzat că lângă groapa de gunoi ar trebui să fie un gard de pomi care ar stopa răspândirea mirosului.

Se va cunoaște data la care groapa va fi funcțională după realizarea unui contract cu un operator de salubritate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia