Connect with us

Actualitate

„PUȘCULIȚA  PARTIDULUI”. Orchestra de cameră de la Teiuș, cu senator Călin-Gheorghe Matieș și miorițele consiliere

Published

on

psd alba calin maties

Un procedeu interesant de promovarea pe listele de partid și ulterior în fotoliile de demnitari la nivel local

Printre primele acțiuni ale întâiului declarat, candidat, la fotoliu de primar al municipiului Alba Iulia, domnul Calin-Gheorghe Matieș, a fost participarea la o întâlnire de lucru la Teiuș,  cu membrii de partid aflați sub oblăduirea unuia dintre puținii primari fani ai senatorului, din partidul pe care parlamentarul dorește să-l resusciteze la nivel local, PSD.

Nu am intrat în posesia  Procesului „Verbat” al ședinței, însă din surse care au orbitat în jurul locației în care s-a desfășurat întâlnirea, am aflat că una din temele care au generat discuți și nemulțumiri locale a fost tema „Pusculuței Partidului”.

Normal, în contextul în care  lupta pentru  fotoliul de primar al Municipiului Alba Iulia va fi cu siguranță și împotriva actualului „Posesor al semnăturii bancare” a bătrânului Bălgrad, peocuparea parlamentarului trebuie să fie și asiguarea resusrselor financiare necesare precampaniei electorale, pe care deja aceștia au declanșat-o.

Mai mult decât zeciuiala

Gurile sincere din partid spun că este o reținere majoră a consilierlor locali PSD din Consiliul Local al orașului Teiuș, aceștia să vireze birul de 20 % din indemnizația lunară pe care sunt îndreptățiți să o primeascăîn contul structurii județene de partid.

Interesant aspect apropo de cutuma instituită de mulți ani atât de liberali cât și de psd-iștii din Alba, de a li se reține de regulă 20% din dreptul bănesc pentru un consilier local, viceprimar sau primar și suma să fie virată în Pusculița Județeană a partidului.

Deocamdată nu dorim să comentăm aspectul derularii  din punct de vedere „tehnic” al acestei „cotizații” la partid.

mandri-ca-suntem-romani-psd alba

Interesant este aspectul moral al destinației unei sume pe care o suportăm fiecare din noi  prin taxele și impozitele locale  pe care le plătim ca și sursă de venit pentru primăria din localitatea de domiciliu, din care, la vedere fără nici o reținere, ” partidul șef ” a hotărât în unanimitate,  prin vocea Baciului, cu acordul deplin al „Ciobănescului carpatin” și încuvințarea „Asinului financiar „al  turmei politice să se execute lunar acest „MULS FINANCIAR „atât al batalilor UAT-urilor cât și al miorițelor consiliere!

Să fie povestea un pamflet? Atunci articolul de mai sus trebuie tratat ca atare 🙂

Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia