Connect with us

Actualitate

PNL amendat de Poliție pentru pentru congresul din 25-26 septembrie de la Romexpo. Printre cei fără mască au fost președintele Iohannis și Cîțu

Published

on

pnl fara masca iohannis

S-a stabilit o sancțiune contravențională față de organizator, cu maximul cuantumului prevăzut de lege

Comisarul-șef Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a anunțat marți că polițiștii au amendat PNL cu 10.000 de lei pentru că la congresul din 25-26 septembrie de la Romexpo, organizat cu 5.000 de participanți, au fost încălcate regulile din pandemie.

De ce nu poartă conducerea județului Alba mască: Ion Dumitrel, Dan Popescu, Dumitru Fulea, Florin Roman, Claudiu Vasile Răcuci

”Au fost 17 apeluri ce au fost transferate imediat structurii de poliție competentă teritorială. 

Așa cum s-a întâmplat și la alte evenimente cu public numeros, fie că vorbim despre manifestații publice sau alte tipuri de întruniri, forțele de ordine au asigurat măsuri pentru fluența și siguranța traficului rutier, măsuri pentru ordinea și liniștea publică, iar în caz de nereguli, ulterior, pe baza verificărilor efectuate, au fost dispuse în termenul legal măsuri sancționatorii”, a declarat Bogdan Berechet. 

BOMBĂ! Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele trei hotărâri de guvern privind prelungirea stării de alertă

fara masca congres pnl

”Cu privire la ce avem până la acest moment, s-a stabilit o sancțiune contravențională față de organizator, cu maximul cuantumului prevăzut de legea 55/2020, respectiv 10.000 de lei!, a mai spus el. , scrie Antena 3.

Primăria Alba Iulia: Vor fi eliminate mai multe POSTURI de conducere și vor fi DESFIINȚATE astfel mai multe BIROURI

Totodată, ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, că Poliţia Capitalei a sancţionat firma de pază de la Congresul PNL cu o amendă de 5.000 de lei pentru că avea obligaţia, conform contractului încheiat cu organizatorii, să înştiinţeze de urgenţă cu privire la nereguli – nerespectarea distanţei fizice şi nepurtarea corespunzătoare a măştii de protecţie.

Advertisement

Imagini: Facebook

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia