Connect with us

Actualitate

BOMBĂ! Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele trei hotărâri de guvern privind prelungirea stării de alertă

Published

on

Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele trei hotărâri de guvern privind prelungirea stării de alertă

Acțiunea a fost inițiată de avocații Mikolt Kapcza și Gabriel Marin

Curtea de Apel Cluj a anulat, in prima instanta, hotararile de guvern care impun Certificatul Verde Digital si continuarea starii de alerta. Actiunea a fost initiată de avocatii Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Nr. de dosar pe rolul Curtii de Apel Cluj e 607/33/2021.

Aceasta hotarare poate fi atacată cu recurs. Dacă anularea rămâne definitivă, dat fiind ca DEJA s-au incălcat in baza acestor acte foarte multe drepturi si libertăți fundamentale ale cetațenilor, intregul Guvern este grup infractional organizat ce a comis infractiunea de abuz in serviciu in forma continuata.

Camera Deputatilor are obligatia, in același context, să respingă abjectia impunerii Certificatului Verde Digital si sa redea romanilor dreptul sa-si exercite libertățile fără conditionări.

Nu in ultimul rand, Parlamentul are obligatia sa demita prin motiune de cenzura acest guvern PNL tradator condus de Florin Citu, guvern care a ingradit abuziv drepturile romanilor.Lupta pentru libertate continua!

E important să întelegeți fiecare că această luptă e una perpetuă. Ne vedem în stradă, în București, pe 2 octombrie 2021!

Felicitări inca odată celor doi avocați clujeni Mikolt Kapcza și Gabriel Marin!

Cele 3 hotărâri de guvern anulate sunt:

– HG 826/5 aug 2021 – prin care s-a prelungit starea de alertă incepand cu 11 august 2021;

– HG 932/9 sept 2021 – prin care s-a prelungit starea de alertă incepând cu 10 septembrie 2021;

– HG 990/17 sept 2021 – pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele trei hotărâri de guvern privind prelungirea stării de alertă pandemie
Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele trei hotărâri de guvern privind prelungirea stării de alertă

Acest din urma HG prevede impunerea „Certificatului Verde Digital„, scrie pe pagina sa de Facebook europarlamentarul Cristian Terheș.

Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea scrie și el pe pagina sa de Facebook următoarele:

”Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele trei hotărâri de guvern privind prelungirea stării de alertă.
Sentința nu este definitivă, dar pune la ananghie prostocrația plandemică, în frunte cu Arafat și (not so) supermanul **** al penele, Cîțu Vasilică.

Un mare bravo pentru curaj judecătorilor de la CapCluj care au pronunțat această sentință.

Un mare bravo pentru insistență celor doi colegi de breaslă de la Cluj, Gabriel Marin și Miky Kapcza, care au formulat și susținut această acțiune!

În acest moment, conform justiției române, starea de alertă este ilegală, chiar dacă sentința de la Cluj este în primă instanță.”

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia