Connect with us

Actualitate

Parteneriat pentru dezvoltarea Munților Apuseni. Ilie Bolojan, Ion Dumitrel și Cristian Pașca

Published

on

Întâlnire de lucru între președintele Consiliului Județean Bihor, alături de omologul său din județul Alba și primarul orașului Câmpeni.

La Câmpeni a avut loc o întâlnire de lucru prin care se dorește semnarea unui viitor parteneriat în vederea realizării unor proiecte comune care vizează infrastructura rutieră și turistică din Munții Apuseni între cele trei județe: Alba, Bihor și Cluj.

Judecătoria Turda dispune suspendarea provizorie a executării silite pornite împotriva Primăriei Turda. Întimat: STP S.A.

Experiența fostului primar al municipiului Oradea, actual președinte al Consiliului Județean Bihor, va contribui la dezvoltarea Munților Apuseni pornind de la semanarea unui protocol de colaborare între aceste trei județe și prin care se vor derula o serie de proiecte de dezvoltare turistică și economică.

ilie bolojan
Ilie Bolojan

S-a adus în discuție potențialul turistic al zonei, pornind de la harta potențialului carstic până la dezvoltarea turistică a vf.Bihor, adoptate ca un întreg pentru toate aceste județe.

Funcțiile publice și Ipocrizia politică

Totodată se caută soluții pentru trecerea anumitor areale cu obiective turistice în administrația UAT-urilor pentru a fi amenajate în scop turistic.

Președintele Bolojan a subliniat faptul că primarii trebuie să adopte regulamente de urbanism, altfel vor exista piedici în demararea acestor proiecte de dezvoltare.

Advertisement

1 Comment

1 Comment

  1. Cristian

    martie 11, 2021 at 11:52 am

    Vai de capul Românicii cu astfel de numiri pe criterii de incompetență!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia