Connect with us

Actualitate

Noutăți iluminat stradal Teiuș

Published

on

Orașul Teiuș semnează finanțare de 3.000.000 lei pentru modernizarea iluminatului public

Se lucrează în continuare pentru rezolvarea problemelor legate de iluminatul public, probleme care au fost parțial rezolvate, mai precis peste 85%.

Printr-un proiect mare, un proiect amplu, s a pus la punct sistemul de telegestiune la nivelul orașului Teiuș, dar, așa cum se întâmplă într-un oraș care se respectă, lucrurile merg înainte și ne-am propus printr-un proiect pe care am reușit să îl semnăm cu câteva zile în urmă, prin Administrația Fondului de Mediu, să obținem niște bani frumoși, aș spune, o finanțare sănătoasă, de circa 3 milioane de lei, care să ne permită să finalizăm în orașul Teiuș și pe satele aparținătoare partea de modernizare a iluminatului public.

Este vorba de montare a peste 100 de becuri, corpuri de iluminat care pe care să le integrăm în sistemul de telegestiune pe care îl avem deja, montarea unor stâlpi noi pentru iluminatul public, a unor rețele noi pe anumite tronsoane care nu au fost, nu le avem sau le avem într-o stare care pe care, trebuie în mod obligatoriu să intervenim pentru a le aduce la standardele moderne de iluminat public.

Este un proiect important pe care noi îl așteptăm și care sperăm ca în scurt timp să îl putem pune în practică. Chiar dacă noua lege a austerității pe care toate administrațiile locale din țară au cam luat o în plin. Ne pune anumite piedici în acest sens. Dar încet încet lucrurile sper să se aranjeze și să putem să ne facem treaba în folosul comunității noastre, pentru o viață mai bună a tuturor celor care trăim și muncim în acest oraș.

Primarul Orașului Teiuș -Mirel Hălălai

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate