Connect with us

Actualitate

RER Vest – RETIM: Din 1 Mai, se modifică graficele de colectare a deșeurilor din zonele de case din Alba Iulia, Aiud, Teiuș și Ocna Mureș

Published

on

rer vest retim

Echipele RER Vest – RETIM au început deja distribuirea de pliante cu programul de colectare, asigurându-se că toți clienții asocierii le vor primi în următoarea perioadă, până la intrarea în vigoare a graficelor modificate. În funcție de orașul și de strada pe care locuiesc, clienții noștri pot căuta graficul de colectare din zonele de case ale municipiilor din Zona 1 pe site-ul www.rervest.ro/utile/zona-alba

Pentru o mai bună înțelegere a graficelor, menționăm că prima săptămâna din luna mai (1-7 mai) este săptămână pară.

Le reamintim clienților noștri că deșeurile reciclabile care se colectează în sacii galbeni sunt plastic, metal, hârtie și carton, care au fost golite, clătite, strivite sau pliate. Acestea au frecvență săptămânală de ridicare.

Deșeurile din sticlă se depozitează fie în containerele verzi amplasate pe domeniul public, fie se pun în saci și se scot la limita de proprietate în zilele de colectare, în cazul unora dintre orașe. Deșeurile reziduale sunt colectate în pubela neagră, o dată pe săptămână.

Despre Asocierea RER Vest – RETIM și RER Group

Asocierea RER Vest S.A. – RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. oferă servicii de salubritate profesioniste locuitorilor din județul Alba începând cu 1 decembrie 2021. În baza licitației organizată de ADI Salubris Alba, din anul 2019, asocierea este responsabilă de colectarea și sortarea deșeurilor din Zona 1: orașele Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureș, Teiuș, respectiv comunele Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalț, Stremț, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sântimbru, Râmeț, Rădești, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopârta, Fărău, Noșlac, Lunca Mureșului, Unirea și Zona 2: orașele Sebeș, Cugir, respectiv comunele Daia, Cut, Spring, Doștat, Gârbova, Câlnic, Săsciori, Pianu, Săliștea, Blandiana, Vințu de Jos, Ceru-Băcăinți, Șibot și Șugag.

RER Vest S.A. și RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. fac parte din RER Ecologic Group. Compania a fost înființată în anul 1994 de concernul german RWE, ce desfășoară activități în domeniul salubrității, recuperării ecologice și reciclării. Grupul RER mai deține și companiile: REBU, RER Sud, RER Brăila, RER Servicii și RER DATA, iar la finalul anului 2021 avea 2300 de angajați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate