Connect with us

Actualitate

Model pentru preș.Ion Dumitrel, reducerea personalului în CJ Alba

Published

on

consiliul judetean alba

Peste 80 de angajaţi vor fi daţi afară începând cu 1 decembrie în CJ Bihor, anunță Ilie Bolojan

Consiliul Județean Bihor va funcționa foarte bine cu doar 88 de bugetari, potrivit informaţiilor din presa locală. Noul preşedinte a declarat că mulţi dintre angajaţii de CJ efectiv nu aveau „obiectul muncii”, dar primeau salarii mari.

Unele birouri urmează să dispară în actuala organizare, sau devin servicii sau simple compartimente (exemplu – Direcţia Patrimoniu). Direcţia Generală Economică va trece de la 56 de oameni la 27, Direcţia Arhitectului Şef de la 21 la 16 iar Direcţia Tehnică de la 37 la 20.

SONDAJ Alba Carolina TV: alege pentru CAMERA DEPUTAȚILOR din 6 DECEMBRIE 2020

Cel mai interesant e că dispare și Biroul de presă și imagine, unde de obicei cineva se ocupă cu promovarea”realizărilor” Consiliului Județean.

Ilie Bolojan, declară că fondurile de salarizare cumulează 270.000 euro lunar și vrea să facă curăţenie și o economie în instituţie pe care o conduce, eliminând acele servicii care de regulă sunt înființate pentru a oferi locuri de muncă bănoase și în care se taie iarbă la câini, dedicate celor ce au ”luptat” pentru partid în campaniile electorale.

SONDAJ Alba Carolina TV: alegerile pentru SENAT din 6 DECEMBRIE 2020

Domnule președinte Ion Dumitrel, când vă hotârâți să luați acest exemplu de la colegul dumneavoastră de partid și să aplicați aceeași măsură și în Consiliul Județean Alba?

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia