Connect with us

Actualitate

Medalii de argint și bronz la turneul internațional de Taekwondo, în Bosnia-Herțegovina – CS Unirea Alba Iulia

Published

on

turneu international de Taekwondo - Bosnia Open

Sportivii noștri acumulează puncte în ranking-ul mondial

Cetean Eduardo și Galea Mario, sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, s-au clasat pe locurile 2 și 3 la categoria de vârstă cadeți a turneului internațional de Taekwondo – Bosnia OPEN, desfășurat în perioada 15-16 noiembrie la Sarajevo, Bosnia-Herțegovina.

În urma acestor medalii sportivii noștri acumulează puncte în ranking-ul mondial, iar acestea contează pentru calificarea directă la Campionatul Mondial și Campionatul European de Taekwondo.

PROGRAMUL ZILEI de 1 DECEMBRIE 2021, la Alba Iulia, de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI. Transmise LIVE

Rezultate CS Unirea Alba Iulia la Bosnia OPEN, categoria de vârstă cadeți:

Cetean Eduardo (categoria de greutate -41 de kilograme) – locul 2;

Galea Mario (categoria de greutate -49 de kilograme) – locul 3;

Boloage Alecsandru (categoria de greutate -49 de kilograme) – locul 5 (a luptat în optimi cu sportivul care a câștigat turneul la categoria sa).

„Sportivii noștri, pregătiți de antrenorul Alin Moldovan, au obținut rezultate excepționale la un turneu internațional care a atras luptători valoroși din mai multe țări. Felicit întreaga echipă a CS Unirea Alba Iulia pentru performanțele deosebite”, a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.  

CS Unirea Alba Iulia, instituție publică subordonată Ministerului Tineretului și Sportului, are 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia