Connect with us

Actualitate

MAGIA VIORII STRADIVARIUS, LA SEBEȘ. ALEXANDRU TOMESCU

Published

on

Turneul Stradivarius 2024 sebes

Și în acest an alegem MUZICA, pentru că ea ne inspiră, ne va apropia de frumos și, nu în ultimul rând, are viitor.

Violonistul Alexandru Tomescu ne invită, din 25 iunie până pe 16 iulie, la Concertele „METAMORFOZE” din TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS, pentru a ne bucura împreună de muzica lui Johann Sebastian BACH care, cum el însuși spune, a rămas „într-o stare de adulare a divinității”.

Alexandru Tomescu va prezenta o serie de 6 suite compuse pentru violoncel, într-o transcripție pentru vioară de Werner Icking. Așadar, va fi un adevărat regal al Viorii!

Concertul de la Sebeș va avea loc vineri, 5 iulie 2024, începând cu ora 19.30, la Biserica Evanghelică din centrul vechiului burg.

„Este pentru al 17-lea an în care violonistul Alexandru Tomescu pleacă împreună cu vioara Stradivarius într-o călătorie prin 18 locuri din România, urban şi rural, pentru a oferi un nou regal muzical: anul acesta este dedicat celor şase suite transcripţie pentru vioară solo, de Johann Sebastian Bach, prezentate într-un spectacol de light design, special conceput de regizorul Sergiu Ardelean, pentru a scoate la iveală cât de puternică şi magnifică este fiecare lucrare”, transmit organizatorii.


Pentru a vă rezerva locurile la concertul de la Biserica Evanghelică din Sebeș, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email: contact@cclbsebes.ro. (Având în vedere locația, vă rugăm să aveți în vedere că nu vi se vor rezerva locuri nu numere/rânduri.)

Mai multe informaţii despre Turneul Naţional Stradivarius vor fi disponibile pe site-ul evenimentului: www.turneulstradivarius.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate