Connect with us

Actualitate

in4it UAB – Concursul tinerilor programatori. 15 echipe de studenți au dezvoltat proiecte software

Published

on

in4it UAB - Concursul tinerilor programatori

Echipele participante au fost din România, Turcia, Ungaria și Bulgaria

Această ediție a fost un hackathon desfășurat la universitatea albaiuliană, având ca obiectiv competiția între tinerii pasionați de domeniul informaticii, care au fost invitați să elaboreze și să prezinte aplicații software inovatoare, integrabile în conceptul actual de digitalizare.

Facultatea de Informatică și Inginerie din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Județean Alba, Bosch Automotive SRL și Continental Sibiu, a organizat cea de-a VI-a ediție a concursului in4it-UAB între 20 și 23 iunie 2024.

Au participat 15 echipe de studenți care au dezvoltat proiecte software și au fost răsplătite cu premii generoase oferite de partenerii evenimentului.

Hackathonul in4it-UAB a devenit o manifestare tradițională organizată de Universitatea din Alba Iulia, având un impact semnificativ și stimulativ pentru tinerii pasionați de informatică.

Echipele participante au fost din România, Turcia, Ungaria și Bulgaria, evidențiind astfel caracterul internațional al evenimentului.

Concursul s-a desfășurat în Sala de sport a Universității și a fost deschis tuturor celor interesați de ideile creatoare ale tinerilor programatori.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate