Connect with us

Actualitate

Ecograf acreditat internațional pentru examinare obstetricală și ginecologică la Cugir

Published

on

Cugirenii vor putea beneficia de Ecograf staţionar de înaltă performanţă dedicat examinărilor de sănătate a femeilor atât 2D, 3D şi 4D cât și pentru examinări obstetrice – ginecologice, abdominale, vasculare, pediatrice, cardiologice, cord fetal, musculoscheletale si parti moi.

spital cugir

Din punct de vedere al posibilităților pe care le oferă acest mod de analiza a elasticității țesuturilor, echipamentul permite următoarele: evaluarea colului uterin in timpul sarcinii, o vizualizare mai buna a fibromului uterin, investigarea tumorilor maligne cervicale, vizualizarea structurilor vasculare de mici dimensiuni ale fătului și multe altele.

Succes la Cugir – intervenție urologică chirurgicală la o pacientă de 73 de ani

Echipamentul înglobează o bază de date pacienți capabilă să stocheze datele demografice ale acestora, imagini statice și în mișcare, rapoarte.

florin arion cugir

Florin Arion, managerul spitalului, a declarat pentru Alba Carolina TV că atât pentru cadrele medicale cât și pentru pacienți, condițiile si dotările din spital sunt esențiale. Aparatele achiziționate vor crește gradul de performanță și vor contribui la o mai bună desfăşurare a actului medical, astfel încât pacienţii care ajung la spitalul din Cugir să aibă parte de tratamente şi intervenţii mai sigure pentru sănătatea lor.

Aparatul recepționat astăzi face parte din cadrul proiectului cu finanțare europeană -Modernizare ambulatoriu Cugir prin achiziție de dotări- prin internediul căruia se achiziționează 57 de echipamente medicale pentru cabinetele: cardiologie, medicină internă, diabet și boli metabolice, boli infecțioase, pediatrie, dermatologie, endocrinologie, pneumologie, radiologie, recuperare medicală, chirurgie, oftalmologie, laborator analiză etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia