Connect with us

Actualitate

Distincția Urbis Grates pentru Sora Maria HAUSNER – Liceul Teoretic Sfântul Iosif

Published

on

Distincția Urbis Grates penttru Sora Maria HAUSNER - Liceul Teoretic Sfântul Iosif

Distincția Urbis Grates, pentru exemplul de abnegație și dăruire, dovedit în cei 25 de ani de slujire a comunității din Alba Iulia

Cu prilejul Zilei Culturii Naționale primarul Gabriel Pleșa a oferit doamnei director a Fundației Congregația ”Sfântul Iosif” Sora Maria HAUSNER, distincția Urbis Grates, pentru exemplul de abnegație și dăruire, dovedit în cei 25 de ani de slujire a comunității din Alba Iulia, prin intermediul Fundației, pentru fiecare dintre școlile înființate, devenite unități de învățământ de prestigiu la nivel local.

Contribuția la binele societății noastre, și implicarea deosebită în domeniul educației copiilor noștri sunt motive importante pentru care un astfel de lider trebuie să fie apreciat și onorat cum se cuvine.

Fundația condusă de Sora Maria Hausner este un real exemplu de bune practici, iar împreună cu corpul didactic și cu elevii care învață la Liceul Teoretic Sfântul Iosif din Alba Iulia au demonstrat că se poate realiza un sistem educațional de calitate, cu rezultate remarcabile.

Mereu am spus-o, cultura este steagul de care nu trebuie să ne despărțim, iar educația este și va rămâne o prioritate, și doresc să vă asigur de susținerea Primăriei Municipiului Alba Iulia și în viitor.

Stimată doamnă, vă mulțumim pentru implicarea în dezvoltarea comunității albaiuliene, scrie Gabriel Pleșa pe pagina sa de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate