Connect with us

Actualitate

Din suflet pentru un suflet. Cugir

Published

on

cugir suflet pentru suflet

Ne bucurăm că am reușit și anul acesta să aducem zâmbetele pe chipurile copiilor nevoiași

„Din suflet pentru un suflet” este un proiect care a început acum 4 ani din prisma Consiliului Elevilor Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir. Biroul de Conducere de atunci, respectiv Roxana Matei și Diana Drogoțel, a continuat organizarea acestuia și după finalizarea învățământului preuniversitar.

Astfel, pe parcursul timpului echipa de voluntari s-a tot extins, având oameni de bază precum Paula Drogoțel, Denisa Nițu și Anastacia Buzatu care coordonează în jur de 30 de oameni în fiecare dintre orașele Cugir, Timișoara și București, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani pentru a îndeplini dorințele copiilor cu situații financiare precare.

din suflet pentru suflet cugir
Din suflet pentru suflet

În acest an, organizatorii și voluntarii vor ajunge la aproximativ 150 de copii din Cugir și satele vecine cu cadouri a căror conținut este exact ceea ce și-a dorit fiecare de la Moș Crăciun, darurile fiind făcute pe baza scrisorilor acestora.

Moș Crăciun motociclist -Lupii Sigidavei Cugir

”Ne bucurăm că am reușit și anul acesta să aducem zâmbetele pe chipurile copiilor nevoiași. Vă dorim sărbători minunate alături de cei dragi vouă!” – Roxana Matei – Co-fondator ”Din suflet pentru un suflet”.

cugir suflet roxana matei
Roxana Matei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia