Connect with us

Actualitate

Democrație fără democrație. Ocultiștilor globaliști, care vor să elimine creștinismul din viețile oamenilor le va fi destul de ușor. Opinie -Prof. Ioan Mânzală

Published

on

ocultism romania

Oare de ce iubim noi răul și îmbogățirea rapidă călcând peste cadavre? Viața ultimilor ani a demonstrat că mergem pe un drum greșit. Globaliștii se clatină pe zi ce trece, iar noi am rămas doar cu promisiunile. Ne-am vândut și trădat singuri. 

Ocultiștilor globaliști, care vor să elimine creștinismul din viețile oamenilor le va fi destul de ușor, pentru că tot ei l-au implementat în lume, prin poveștile lor care au prins într-o omenire speriată de cataclisme, neputincioasă și cu un discernământ redus, deci, extrem de credulă și de ușor manipulabilă. ”Vizitatorii” din spațiu aveau o tehnologie suficient de avansată atunci, pentru mințile primitive ale oamenilor, ca să pară mai degrabă magie. Pe baza miracolelor pe care le puteau vedea cu ochii lor, la care asistau ca martori oculari, nimic altceva decât fie imaginile holografice, fie manipulări directe prin hipnoză colectivă.

Oamenii cred în orice poveste care li se bagă în cap, care le putea explica logicii lor primitive. De bună credință, convinși că ceea ce au văzut era cât se poate de real, au lăsat posterității ample scrieri despre subiectele respective, așa că ușor, ușor, odată ”memoria colectivă”impregnată cu un anumit gen de informație, tot ceea ce ulterior s-a desfășurat pe baza acestei informații induse a primit girul autenticității din partea maselor. Apoi, martirajul impus a devenit o sursă de dovezi incontestabile că poveștile sunt adevărate. La toate astea s-au adăugat complicitatea oamenilor de știință, care periodic ”descopereau” ”dovezi istorice”care confirmau izvorul real al poveștilor respective.

Religia s-a născut pe baza celor mai ample și mai puternice manipulări a omenirii din întreaga ei istorie, fiind probabil cea mai veche tentativă de control, acaparare și stăpânire a lumi prin globalizare. Pentru că de-a lungul timpului în masa religioasă au apărut pete de altă culoare ce au dus la segregarea spirituală a omenirii, oculta globală a inventat ”comunismul”, care a încercat să elimine din punct de vedere oficial orice formă de religie, cu forța. Însă, pe termen lung și comunismul s-a dovedit un eșec, pentru că firescul evoluției umane a ”bruiat” și de date acest scenariu globalist. Tentativele globaliștilor nu s-au oprit aici. Eliminarea regalității prin impunerea republicilor este tot de făcătură globală, marile revoluții, cea franceză de la 1789, cea de la 1848 fiind tot scenarii ale ocultei. Nu intru în detalii, deși ele ies în evidență prin toți porii istorie omeniri.

Cine sunt acești scenariști oculți?

Care de mii de ani caută să pună stăpânire pe toată omenirea? Vorba detectivilor financiari: ”urmăriți banii și veți afla”. Vedeți originea poveștilor biblice, vedeți originea celor mai bogați oameni din lume, vedeți originea marilor bancheri ai lumii, originea Inchiziției din Spania Evului Mediu, originea celor ce au impus în Rusia bolșevismul, în Germania nazismul, originea celor ce au făcut SUA, vedeți originea lui Hitler, vedeți originea celor mai bogate familii din lume, vedeți motivul real al răscoalei de la 1907 de la noi și răspunsul. Holocaustul a avut același rol precum prigoană împotriva creștinilor și a martirajului acestora. Nu în ultimul rând vedeți cu cine s-a impus comunismul la noi, în România. Ceea ce trăim azi este consecința a mii de ani de încercări de apărare a lumii pentru stăpânirea și folosirea ei într-un scop deocamdată neclar. Iar eu cred că cei care se îngrijesc de a implementa religia în lume, Lumea nu este așa cum o vedem noi. Este o lume care, în spatele mijloacelor de informate, din păcate, trăim o altă lume complexă.

Profesorul universitar și doctor în istorie Corvin Lupu ne prezintă una dintre cele mai bune analize ale conflictului din Ucraina.

“Conflictul din Ucraina este o confruntare între naționaliștii ruși și puterea evreiască de la nivel mondial, cu sediul la Washington. Asta nu spune nimeni în mass-media! Ce s-a petrecut în Ucraina? În contul datoriei foarte mari acumulată de statul ucrainean, președinții Poroșenko și Zelenski au predat familiilor Rothschild toate activele statului ucrainean prin fondul de investiții Franklin Templenton, fond care aparține familiei Rothschild. Și, ce să vezi? Când a început războiul, armata rusă a bombardat din start, bucată cu bucată, proprietățile familiilor Rothschild! Perla familiei Rothschild a fost uzina de avioane Antonov, de lângă Kiev, cea mai mare uzină de aviație (civile și militare) din Europa. 

Este semnificativ să mai știm un lucru: trei companii americane au cumpărat 17 milioane de hectare de teren agricol în Ucraina. Adică cea mai mare suprafață de teren arabil din Ucraina. Iată de ce se pune atâta accent în mass-media globalistă pe subiectul exportului de cereale din Ucraina, aparent în numele „umanitarismului”. 

Doar doi președinți nu s-au supus, Lincoln, Kennedy și, parțial, Trump. Și am văzut ce au pățit. Khazarii sunt așadar elementul trans-național care controlează scena mondială. În paralel: de ce se urmărește de-dolarizarea? Pentru că în 1945 dolarii aveau acoperire în aur, bunuri și servicii. Dar din 1971 dolarul este o monedă fiat, adică o abstracție bancară ce se transformă în bani prin tipărirea inflaționistă a unor mormane de hârtii. Acum țările care se ocupă de Globalismul khazarului urmăresc de-dolarizarea, ceea ce pentru SUA înseamnă o înfrângere extraordinară. Ce au făcut ei până acum? Au cumpărat cu bani fără valoare bunuri și valori reale. În ultimii doi ani lucrurile au luat-o de tot razna: Federal Reserve Bank a tipărit enorm de mulți bani fără valoare reală, mai exact aproape 40% din toată masa monetară pusă în circulație. 

Rusia condusă de Putin

Pe măsură ce au trecut cei 23 de ani de când Putin conduce Federația Rusă, el a naționalizat (rusificat) instituțiile statului. Putin a creat o structură de putere care acum se numește Siloviki, adică „cei puternici”. Acolo sunt 25-30 de oameni deosebit de influenți, de etnie rusă, care dețin pârghiile puterii. Ei decid politicile Rusiei privind spațiul cosmic, decid cine este desemnat primul ministru, componența serviciilor secrete, cine să conducă armata, președinția etc. Siloviki este un organ colectiv de conducere. Acolo toți au păreri, propuneri, eventual exprimă o poziție. Este un organ foarte viu, iar membrii săi nu sunt simpli figuranți. Patriarhul Kirill este și el membru de bază al Siloviki.

Mai toți participă duminica la slujbele de la Biserică. Promovează ortodoxia, se opun orientării LGBT. În ultimi 33 ani “telefonul roșu” de la Cotroceni a fost conectat direct cu SUA, nu cu Rusia…și uite unde am ajuns”.

 Declarația jurnalistului belgian Michel Collon stârnește o polemică întreagă pe tema bogăției marilor state ale lumii. Acesta spune că țări precum Spania, Franța, Anglia, dar și SUA și-au clădit averea pe seama altora, prin furturi nenumărate timp de secole întregi.

„Occidentul este doar o civilizație a hoților! În ultimii 500 de ani, societățile noastre occidentale au jefuit averea lumii a treia din Africa și Asia   fără să clipească. Spania, Olanda, Franța, Germania, Belgia, Anglia, SUA s-au îmbogățit”, spune ziaristul belgian Michel Collon.

Putem face grafice pentru toate țările sărace din Africa și să arătăm cine le-a jefuit și cine sunt hoții.

”Nu trăim intr-o lume în care să-i pese cu adevărat cuiva de sufletul celuilalt. Oamenii uită, calcă peste tine dacă se întâmplă să stai în calea intereselor lor, își iau bucăți din sufletul tău, dacă le sunt folositoare… și, trec mai departe, pierduți într-o cruzime de care nici măcar nu sunt conștienți.

Dar mai sunt câțiva “nechibzuiți“ care au învățat să moară în numele iubirii…mai sunt câțiva “defecți “care au învățat să zâmbească de dragul celorlalți chiar și când sunt sfâșiați pe dinăuntru. Inutilii ăștia se întâmplă să scoată din tine pentru o clipă tot ce ai mai bun, să te facă să-ți amintești cum erai odată sau… cum ai fi putut fi. Nebunii ăștia care se risipesc în ceilalți murind câte puțin cu fiecare dezamăgire, cu fiecare minciună, cu fiecare… bătaie de inimă rănită. Ei sunt cei care mai aduc puțină bunătate în lumea asta seacă în care trăim…”

Mulțumim democrație!

Ne-ai dat de toate, moarte, frică, tot ce este mai rău pe fața pământului. ”Degradarea umanității” se vede cu ochiul liber. Există pentru prima data un război fără sfârșit  nedorindu-se PACEA. America livrează armament de miliarde de dolari, dar cine decontează? Sunt întrebări fără răspuns…

 Al dumneavoastră, același,

Prof. Ioan Romeo Mânzală

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate