Connect with us

Actualitate

Dacă vrei să controlezi masele, ai nevoie de mass-media, pentru a convinge naivii și credulii, și de forțele de ordine, pentru a le închide gura oamenilor raționali și liberi. care ți se opun. Prof. Ioan Romeo Mânzală

Published

on

controlul populatiei

Șmecheriile politice au dus țara la dezastru! Guvernările Orban și Cîțu întrec orice imaginație!

”Dacă vrei să controlezi masele, ai nevoie de mass-media, pentru a convinge naivii și credulii, și de forțele de ordine, pentru a le închide gura oamenilor raționali și liberi, care ți se opun. Capitaliștii de supraveghere și de pradă reușesc mereu să convingă o mare masă de idioți utili că modelul lor de economie și de organizare socială este cel mai eficient și mai just din istorie. În principal, acest demers are oareșce succes întrucât prostul satului s-a convins pe internet că este parte a elitei, că este un erou, un luptător pentru credința în știință, un cavaler pe mârțoaga digitală care trebuie să își afișeze virtutea și să zdrobească orice „păgân” medieval anti-științific care are dubii referitoare la corectitudinea politică”.

Țara își menține drumul spre faliment 

Nu reușesc să înțeleg de ce conducătorii României procedează în modul în care o fac. Au crescut investițiile străine în Romania cu 21% în acest an, oamenii muncesc mai mult și mai bine (cei care muncesc), dar țara își menține drumul către faliment. Am ajuns ca fiecare roman sa fie dator cu peste 7.000 de euro și guvernele de ratați continuă să împrumute. Numai pentru plata salariilor unui aparat bugetar enorm (doar Emil Boc a avut curajul să reducă acest aparat), toți banii împrumutați se duc numai în sensuri în care… nu produc nimic, nu ridică nici măcar calitatea infrastructurii acestei țări, ba chiar sărăcește populația din cauza multelor taxe si impozite de guvernanți.

Cetățenii României nu beneficiază de protecția statului, ba dimpotrivă, statul a devenit un exploatator vorace, ajutat de ”băieții deștepți”care au penetrat toate sectoarele economiei naționale, inclusiv sistemul bancar. Fără un sistem bancar corupt, nu ar putea exista “firme” care-și fac reclama la tv pe spinarea doamnei “Data Viitoare” și care spoliază cetățenii săraci care, în disperare, apelează la serviciile lor. Totul merge prost, resursele merg neprelucrate la export contra unor șpăgi și se întorc ca produse finite în țară contra altor șpăgi. Sistemul de import-export al țării este bătaia de joc al acelorași politicieni cu afaceri oneroase. Și, chiar nu înțeleg cum au reușit acești impostori să pună mâna pe TOATE instituțiile statului, să le politizeze și să și le supună. Eu nu cred ca politicienii pot dormi liniștiți.

Faptul că o mafie  khazară – formată din șefii mai mult sau mai puțin obscuri ai unor familii ce dețin averi ce depășesc cu mult PIB-ul internațional însumat – stăpânesc în mod despotic întreaga planetă, nu cred că mai trebuie demonstrat celor care gândesc și observă, este deja un truism pentru ei. Dar celorlalți, oamenilor ce nu gândesc și nu observă, nu are rost să le explici și să le demonstrezi logic nimic. Ar fi doar o inutilă risipă de timp și de energie. Ei au renunțat deja la efortul și la dreptul lor de a gândi liber, au “semnat” contracte de exclusivitate cu sistemul oficial de propagandă și au predat acestuia controlul minții lor. N-au fost obligați sau constrânși, a fost “alegerea lor liberă”. “Liberă” dar determinată de un sistem de “educație” criminal, calibrat să transforme copiii fragezi pe care-i ia în primire în niște “adulți” semirobotizați.

Tinerii frumoși și liberi

Cei “educați” nu cred în existența unei mafii oculte, atotputernică și autocrată, ce stăpânește prin teroare și șantaj întreaga planetă, din două motive. Unul ar fi faptul că oficial se neagă așa ceva. Al doilea motiv ar fi imposibilitatea minții lor (de)formate să cuprindă asemenea scenarii conspiraționiste. Ar demola tot sistemul lor de “valori”, ar isca contradicții și conflicte iremediabile în căpșoarele lor de “tineri frumoși și liberi” (mai mult sau mai puțin). Așa că trebuie să admitem realitatea. Ei formează cele mai puternice armate de apărare ale sistemului ocult împotriva celor nemulțumiți și cârtitori. Un amănunt important, majoritatea celor ce formează armatele astea de “idioți utili” nu sunt utili chiar pe gratis.

Majoritatea dintre ei sunt bugetari sau dependenți financiar de autorități. Și nu, nu trebuie să-i plătească păpușarii mafioți, chiar guvernele noastre îi plătesc cu ce jupoaie de la noi și din împrumuturi. Desigur, sistemul mafiot piramidal are în solda lui și sute de milioane de profesioniști, organizați într-un sistem aproape perfect și practic indestructibil. Concluzia clară este că ar fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil, de străpuns platoșa acestei mafii și de a o învinge. Pe lângă aceste dificultăți mai există și enorma presiune a timpului. În câțiva ani, populația planetei va fi drastic dar silențios redusă, iar cei lăsați în viață nu-și vor mai aparține, vor fi transhumani, un fel de sclavi mancurtizați moderni, ghidați infailibil de către algoritmii IA.

Cum a fost posibil să ajungem aici?

Ca orice sistem oficial din lume, și sistemul actual de educație de pe întreaga planetă este în mâinile păpușarilor mondiali mafioți. Aceiași asasini au decis și decid în continuare ce trebuie să se învețe în școlile și universitățile din lume și cum trebuie să fie (de)formați preșcolarii, elevii și studenții până devin rotițe ale mecanismului economic și social planetar. Toate disciplinele au fost mutilate și falsificate grosolan pentru a servi marelui scop, instaurarea dictaturii perfecte. Ca să n-o lungim prea mult, cele mai grav mutilate și falsificate au fost științele economice și cele medicale. Să le luăm pe rând, foarte succint.

“Științele” economice actuale pot fi considerate orice, numai științe nu. Sunt culegeri de dogme, ideologii liberale aberante și diktate banksterești izvorâte din obscurantismul plutocratic, cu scopul de a impune întregii lumii “principii” convenabile acestor prădători, menite a le face cât mai ușoară și mai plăcută jefuirea întregii planete. Principiul liberului schimb poate fi un bun exemplu. Dar cheia de boltă a religiei economice cămătărești este, fără îndoială, ÎMPRUMUTUL. N-o să vedeți vreun papagal de “analist economic” care să nu spună că nu poate exista dezvoltare fără creditare. Poate o fi un sâmbure de adevăr aici, creditele mici și pe termen scurt pot fi chiar utile dacă sunt folosite inteligent și returnate rapid. Dar nu, cămătarii mondiali nu vor să se joace așa.

Ei vor să crediteze drăcește, cu sume astronomice și pe termene nesfârșite, realizând niște plase de păianjen sufocante, din care nimeni să nu mai poată ieși. Ceaușescu a dat un bun exemplu despre cum pot fi folosite creditele în mod eficient. Dar a plătit cu viața pentru asta! Prin urmare, creditele oferite de bunii samariteni cămătari nu sunt un mijloc de dezvoltare, sunt doar un mijloc de înrobire și expropriere. Cămătarii nu se mulțumesc doar cu camăta uriașă pe care o storc de la nefericiții ce le cad în gheare, vor să le ia și proprietățile. Diferența dintre un cămătar de cartier și banksteri nu este decât de mărime și de viziune. Banksterii nu se mulțumesc decât cu proprietatea asupra întregii planete.

Toate țările lumii, de la cele mai sărace la cele mai bogate, au datorii deja enorme, datorii ce continuă să crească cu viteze supersonice. România 100 miliarde. Nu există nici măcar o singură țară din lume fără datorii. România a fost probabil singura excepție din vremurile noastre, pentru o perioadă de câțiva ani, în anii ’90. Dar am intrat repede și noi în rândul lumii “civilizate”, era chiar penibil să stăm așa, ca proștii, fără datorii. Datoria însumată a tuturor statelor știu că era în jur de 300 de trilioane de dolari. O mai fi crescut, poate c-o fi ajuns la 400 de trilioane… Întrebarea simplă care trebuie să și-o pună orice om rațional, cine a avut banii ăștia să-i împrumute guvernelor? Și de unde i-a avut? Că doar nu i-or fi făcut din meditații precum plăvanul nostru nemțesc.

Advertisement

Musai trebuie să fie niște persoane private, că guverne n-au cum să fie, că toate au datorii imposibil de plătit. Guvernele gâfâie să plătească dobânzile, nici vorbă să reușească să achite împrumuturile. Și nici nu-i prea indicat. Care șef de colonie ar risca soarta lui Ceaușescu? Dar nu pot plăti nici măcar dobânzile, chiar și pe alea le plătesc din noi și noi împrumuturi, astfel că datoriile cresc într-un ritm amețitor. Și dacă există niște banksteri mafioți ce au găsit mărunțiș prin buzunare să împrumute atâtea guverne cu atâtea sute de trilioane, realizați cât de penibile sunt “clasamentele” oficiale ale miliardarilor planetei? Ni se prezintă niște papagali și niște papițoi precum Bezos, Musk, Gates, Soros etc, ca fiind “cei mai bogați”. Să mori de râs, nu altceva. Ăștia sunt doar niște ”copchii” de mingi ai păpușarilor. Ce înseamnă 200 de miliarde? Doar 0,2 trilioane. Așa că zic să-i lăsăm naibii de miliardari de rahat. Ei sunt doar pata de culoare roșie pe care ne-o flutură toreadorii păpușari prin fața ochilor.

Acum e simplu de înțeles supunerea necondiționată a tuturor guvernelor lumii la toate comenzile păpușarilor mafioți. Țările sunt atât de îndatorate și înrobite încât mafia banksterească poate trece imediat la executarea silită a țării care, eventual, ar îndrăzni să nu se supună dictaturii sângeroase.

Să nu uităm pandemia!

Cu ocazia vastului genocid plan demonic s-a putut vedea limpede cât de înrobite și de terorizate sunt toate popoarele de către diktatorii psihopați mondiali. Dar mai e un motiv puternic pentru această supunere oarbă la aceste comenzi vădit criminale.

Boala COVID-19 este considerată o boală infecțioasă obișnuită

Mafioții planetari au avut grijă ca la conducerea fiecărei țări “libere și independente” să ajungă numai viermii dresați și mancurtizați de către ei. Desigur, au ajuns la putere prin “alegeri” libere și democratice, controlate la sânge de păpușari. Să luăm numai cazul coloniei noastre mioritice. Doar în trei ani, fanarioții asasini plantați la butoane au reușit să dubleze datoria externă. Și nimeni nu știe unde s-au dus banii.

Marea “invenție” a bankerilor mondiali, impusă tuturor coloniilor subjugate de ei, a fost crearea în fiecare stat “independent” a unei păduchelnițe gigantice de instituții parazitare unde viermuiesc colonii uriașe de paraziți bugetari. În unele colonii s-a ajuns ca procentul sinecuriștilor atârnați la buget să se apropie de 50% din forța de muncă. Toate astea dublate de tot felul de cheltuieli aberante pe tot felul de “programe” ce au ca scop principal secătuirea bugetelor, pentru a face loc următoarelor împrumuturi.

Pe ce se duc banii?

Pe asistența socială ce încurajează nemunca, pe frecții la picioare de lemn, pe bătut apa-n piuă, pe ajutorarea refugiaților, pe armament pentru “Slava”, într-un cuvânt pe orice tâmpenie, numai pentru ceva benefic nu. Acest sistem diabolic de risipire anuală a unor resurse astronomice este cu dublu scop. Pe de o parte servește îngropării în datorii a fiecărei țări, pe de altă parte creează armatele de paraziți utili păpușarilor. Aceștia, fiind favorizați în raport cu restul populației, se vor opune din răsputeri oricăror schimbări sociale autentice, schimbări ce ar risca să le clatine privilegiile lor atât de dragi și să risipească vraja și “armonia” din republica sclavagistă globală. Acest articol este o opinie extrasă din mai multe articole din media.

Concluziile asupra viitorului, privite din perspectivă economică, nu pot fi decât sumbre. A mai rămas sistemul de “sănătate”, cealaltă armă letală a păpușarilor psihopați. Dar pentru că m-am lungit nepermis de mult, voi relua acest subiect în articolul următor. Până atunci, multă sănătate vă doresc! Și curaj pentru a gândi critic. Acum, cât încă nu doare. Căci după ”cipare”, va fi extrem de dureroasă orice anemică încercare de a mai gândi “de capul nostru”.

PS, Va doresc tuturor cititorilor Sărbători fericite!,

Un An Nou cu sănătate și bucurii!

Dacă am scris bine sau rău dumneavoastră mă judecați.

Vom încerca să ținem o legătură mai strânsă, telefonic sau prin organizarea unor întâlniri trimestriale.

”LA MULȚI ANI 2024!’’

Advertisement

Al dumneavoastră, același,

Prof. Ioan Romeo Mânzală

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate