Connect with us

Actualitate

Credibilitatea Poliției Locale Alba Iulia. A treia zi după anunț

Published

on

poltia locala alba iulia carolinatv

Informarea corectă duce la încredere și respect față de o instutuție.

Acum 3 zile, Primăria Mun.Alba Iulia, prin Serviciul Poliția Locală, a anunțat printr-un afiș proprietarii de autoturisme din blocurile M din cartierul Cetate, cum că urmează să se efectueze lucrări de salubrizare și remarcare parcări.

”În perioada următoare vă rugăm respectuos, SĂ NU PARCAȚI autovehiculele în această zonă, deoarece se vor efectua lucrări de salubrizare și remarcare parcări.
Vă mulțumim pentru înțelegere.”

În prima zi după citirea anunțului respctiv, parcările au fost în mare parte libere, dacă s-au anunțat aceste lucrări.

A doua zi, fiecare proprietar de autoturism a parcat din nou pe locul de parcare închiriat, că altundeva nu avea unde să parcheze, ignorând astfel banda de avertizare a Poliției Locale.

Am putea spune că orice minune nu ține mai mult de 3 zile și poate mâine urmează să se efectueze aceste lucrări de salubrizare și remarcare a parcărilor.

Informarea corectă elimină dezinformarea.

Informarea corectă duce la încredere și respect față de o instutuție.

Dacă în prima zi după citirea anunțului de mai sus, locuitorii din blocuirle M s-au conformat, a doua zi au ignorat total anunțul acestei instituții. De ce?

Corect ar fi fost scris anunțul astfel:

Advertisement

În data de 31.05.2022, în intervalul orar 08:00 – 18:00, vă rugăm respectuos, SĂ NU PARCAȚI autovehiculele în această zonă, deoarece se vor efectua lucrări de salubrizare și remarcare parcări.
Vă mulțumim pentru înțelegere.”

Probail că anunțul a fost făcut pentru luna iunie sau iulie, dat fiind faptul că ”perioada următoare” nu prevede date certe.

Pentru câte zile să parchez în altă parte? În ce dată să nu parchez aici?

Probabil că cine a scris anuțul a vrut să ofere ”o marjă de eroare” pentru cei ce urmează să execute aceste lucrări, neținând cont de efectele negative și de credibilitatea cetățeanului într-o instituție cum e Poliția Locală (Primăria Alba Iulia).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia