Connect with us

Actualitate

Campanie de informare derulată de europarlamentarul Victor Negrescu în toate localitățile din județul Alba 

Published

on

victor negrescu

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, a demarat la începutul lunii august o campanie de informare în toate localitățile din județul Alba cu scopul de a prezenta activitatea sa în legislativul european, inclusiv inițiativele desfășurate în sprijinul județului Alba, teme europene de interes pentru cetățeni, precum și oportunități europene de finanțare care pot fi accesate la nivel local. 

Prin intermediul acestui demers facilităm accesul la informația cu caracter european și arătăm dorința noastră de a comunica în mod pragmatic și eficient cu toți cetățenii din județ. În acest context, am continuat campania privind aderarea României la Schengen și am invitat, astfel, cetățenii să trimită liderilor europeni, prin intermediul cărților poștale puse la dispoziție, mesajele lor de susținere pentru acest deziderat. Invit cu drag cetățenii din Alba să vină către noi pentru a dialoga și să nu ezite să ne contacteze, inclusiv la cabinetul din Alba Iulia, situat în Piața Iuliu Maniu nr. 13, partera declarat eurodeputatul de Alba, Victor Negrescu.

În cadrul întâlnirilor avute, numeroși locuitori ai județului Alba au discutat cu europarlamentarul Victor Negrescu și echipa sa despre teme de interes local și european și au trimis mesaje liderilor europeni în vederea  susținerii demersului inițiat de eurodeputatul român privind aderarea României la spațiul Schengen.

Astfel, săptămânile următoare, europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu și consilieri din cadrul cabinetului său continuă să invite cetățenii județului la dialog, prezentând, totodată, temele centrale de interes pentru Alba, împreună cu reprezentanți locali dispuși să îi sprijine pe cetățeni.

Comunicat de presă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate