Connect with us

Actualitate

„Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită !” – psihoterapeut Adina Drimbe

Published

on

atelier parenting Adina Drimbe carolinatv

Luni, 11 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc ultimul atelier de parenting din anul 2023.

De data aceasta, psihoterapeuta Adina Drimbe, coordonatoarea atelierului, s-a gândit să răspundă la o întrebare pe care și-o pun mulți părinți: „Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită?” Prin urmare, tema propusă pentru această întâlnire este „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!”

„Toate amintirile copilăriei au un efect asupra vieții noastre de adult. În primii ani de viață ne construim modelul emoțional asupra lumii și luăm cu noi acea înțelegere a lumii pentru tot restul vieții. Alături de copil vei desfășura activități terapeutice, care consolidează legătura părinte-copil și care dezvoltă abilitățile emoționale ale copilului. Te așteptăm cu drag alături de copilul tău să creați împreună amintiri pe care să le revedeți cu plăcere mai târziu!.” – transmit organizatorii.

Activitatea este coordonată de bibliotecara Ana-Maria Pienar, care va face și câteva recomandări de carte și este organizată de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate