Connect with us

Actualitate

Am obținut bani de la Guvern pentru Spitalul Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” din Abrud. Comunicat de presă

Published

on

spital Abrud

Amendamentul meu la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024, privind alocarea a 500.000 de lei pentru repararea acoperișului Spitalului Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” din Abrud, a fost aprobat. Astfel, unitatea medicală va beneficia de această finanțare pentru efectuarea de reparații.

Îmi doresc ca spitalul din Abrud să beneficieze de această investiție și îmi exprim întreaga disponibilitate de a colabora cu conducerea primăriei, care trebuie să realizeze demersurile necesare, pentru a duce la bun sfârșit acest proiect. În cazul în care voi fi solicitat, voi sprijini proiectul în toate etapele sale.

radu tuhut

Acoperișul deteriorat al spitalului a reprezentat o problemă majoră în ultima perioadă. Cu această investiție, se asigură siguranța și confortul necesare desfășurării activității medicale la ultimul etaj. Spitalul Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” din Abrud este una dintre instituțiile medicale de referință din zonă și merită să beneficieze de investiții în infrastructură, astfel încât să poată oferi servicii medicale de calitate comunităților locale pe care le deservește.

Mă bucur că, prin toate demersurile mele în Parlamentul României, am reușit să aduc acești bani pentru locuitorii din Abrud și Munții Apuseni. Sunt alături de cadrele medicale, pacienți, aparținători și mulțumesc conducerii spitalului din Abrud pentru buna colaborare pe care am avut-o.

Cu stimă,

Radu Marcel Tuhuț,

Deputat PSD de Alba

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate